El Juvenil s’estrena amb victòria a la Lliga (2-8)

Els blaugrana van superar el Gràcia FSC a domicili gràcies a una gran segona part

El FC Barcelona Juvenil visitava la sempre difícil pista del Gràcia FSC en l’inici del Campionat de Lliga 2016-17. Els blaugranes van encarar l’inici amb moltes ganes i Hugo i Luis van posar el 0-2 al marcador en només dos minuts. Dos gols ràpids que que semblaven encarrilar el matx. Però els locals va reaccionar i en dos ràpids contraatacs aconseguien empatar el partit abans del minut 10.

A partir d’aquest moment, els de la vila de Gràcia es van créixer encoratjats pel marcador i els nervis es van apoderar dels jugadors del Juvenil blaugrana, que van fallar nombroses ocasions de gol abans d’arribar al descans. A la mitja part, el partit reflectia un inquietant 2-2 al marcador.

A la represa, els blaugranes van sortir disposats a no cometre els mateixos errors que en la primera part. Luis i Juanjo van marcar dos gols en només cinc minuts deixant el marcador en 2-4, un resultat que va permetre al Barça Juvenil encarar amb tranquil·litat la resta del partit. Tot i l’avantatge al marcador, els de Martí Graells van seguir assetjant la porteria local, però no va ser fins a falta de 5 minuts per al final que van aconseguir marcar el 2-5 en una jugada d’estratègia que va culminar Víctor. Aquest gol va fer molt de mal al conjunt gracienc i va donar més confiança als blaugrana, que ens els minuts finals van aconseguir marcar tres gols més mitjançant Pau, Bernat i Juanjo, i van deixar el marcador final en un contundent 2-8.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona Juvenil suma els primers tres punts de la competició. La propera setmana visita la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’equip balear del Palma Futsal.

F.C.BARCELONA: Santi, Hugo, Luis, Pau i Juanjo –cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Marc Anton, Juanfran, Rober i Bernat.

GOLS:

0-1 Hugo (min 1), 0-2 Luis (min 2), 1-2 (min 8), 2-2  (min 8), 2-3 Luis (min 22),  2-4 Juanjo (min 24), 2-5 Víctor (min 35), 2-6 Pau (min 38),  2-7 Bernat (min 30) ,  2-8 Juanjo (min 40)