El Cadet, campió d’Espanya

El Cadet, campió d’Espanya

El Barça s’ha imposat en la final disputada a Múrcia al UD Rozas Boadilla per 1-7, mentre que l’Infantil s’ha proclamat subcampió en perdre contra l’Efusal Molina murcià per 1-2

L’equip Cadet del FC Barcelona de futbol sala ha aconseguit completar el triplet en proclamar-se campió d’Espanya aquest diumenge superant a la final el UD Rozas Boadilla per 1-7 en un partit disputat a Múrcia. El capità Bernat Povill ha marcat les diferències amb un hat-trick, i també han marcat Jandro, Cristian, Víctor i Eric. Aquesta temporada el Cadet ja s’havia proclamat campió de Lliga i de la Copa Catalunya, i ara suma la triple corona amb el Campionat d’Espanya. El Cadet és el segon equip de la secció que es proclama Campió d’Espanya aquesta temporada. Fa unes setmanes ja ho havia aconseguit el Juvenil, que va derrotar en la final ElPozo Múrcia.

L’altra cara de la moneda és la derrota de l’Infantil a la final disputada a la Ciutat Esportiva contra l’Efusal Molina murcià per 1-2. En total aquesta temporada el planter del futbol sala ha aconseguit 11 títols: 5 lligues, 2 Campionats d’Espanya, 2 Copes Catalunya, 1 Mini Copa i 1 World Futsal Cup. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut