Continua la bona dinàmica dels equips del planter

Victòries treballades del Juvenil, el Cadet, l’Infantil i l’Aleví en una jornada positiva per als equips formatius del futbol sala blaugrana

JUVENIL (J12): Barça-5; CFS Sagarra-2

El juvenil del Barça es va desfer d’un rival incòmode gràcies a l’encert en la primera part Després d’uns minuts inicials de tempteig, els blaugrana van inaugurar el marcador gràcies a un xut exterior de Jandro (1-0, min.6). Tot i el gol encaixat, els jugadors del CFS Sagarra no es van arrugar i van aconseguir empatar amb una jugada de banda tres minuts després (1-1, min.9). Era un partit incòmode per al Barça, que va tornar a avançar-se al marcador gràcies a una jugada d’estratègia culminada per Jandro (2-1, min. 13).  I a falta de cinc minuts per acabar la primera part, Juanjo aprofitava que el porter visitant havia sortit a l’atac per marcar un gol des de 30 metres i marcar el 3-1. Abans del descans encara arribaria un quart gol. El va marcar Juanjo en una jugada de contraatac (4-1, min.19).

A la segona part, el joc del Barça no va ser tan fluid com en d’altres ocasions i l’equip va acusar la mala presa de decisions en els metres finals. Tot i això, Juanfran va marcar el cinquè gol blaugrana als tres minuts de la represa. I els visitants van fer el 5-2 definitiu quan només faltava un minut pel final. El FC Barcelona continua encapçalant la classificació del Campionat de Lliga, comptant els seus partits per victòries. La setmana vinent els blaugranes visitaran la pista del Jesús Maria Sant Gervasi

F.C.BARCELONA: Santi, Hugo, Juanfran, Pau i Juanjo –cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Robert, Marc, Joan i Jandro

GOLS: 1-0. Jandro (min 6), 1-1 (min 9), 2-1 Jandro (min 13), 3-1 Juanjo (min 16), 4-1 Juanjo (min 19), 5-1 Juanfran (min 23), 5-2 (min 39)

CADET (J9): CFS Eixample-0, Barça-2

Victòria del Barça en un partit discret a la pista d’un dels equips de la part baixa de la classificació. Tot i tenir el domini, a l’equip blaugrana li faltava intensitat. Als 11 minuts, Joan anotava el 0-1 en una molt bona jugada personal i aquest seria el marcador al descans. La segona part va seguir la mateixa tònica, amb domini i ocasions del Barça. A falta de 3 minuts Arnau feia el 0-2 definitiu.

INFANTIL (J9):  Cet10-1, Barça-4

Bon partit de l’Infantil a la pista del CET10, amb moltes ocasions i dominant bé el joc a la primera part. Al minut 17, Adrián marcava el 0-1 en una jugada personal després de robar una pilota. I al minut 19, una altra pilota robada de Roger va acabar amb una assistència per a Toni, que marcava el 0-2.

A la segona part es van veure els millors minuts blaugranes, oferint un gran joc i pressionant bé al conjunt local. Al minut 24 Roger marcava de fort xut després d'una jugada de córner (0-3). I al minut 27 una gran jugada col·lectiva la va culminar Toni al segon pal (0-4).

El conjunt local ha retallat distàncies als últims 5 minuts. Gran partit de l’Infantil dominat de principi a fi, oferint un bon joc i amb un alt ritme de pilota.

Gols: 0-1 Adrián (min 17), 0-2 Toni (min 19), 0-3 Roger (min 24), 0-4 Toni (min 27), 1-4 (min 35)

ALEVÍ (J9): Barça-8, Salou FS-3

L’Aleví va haver de remuntar un gol en contra de penal als primers minuts. La reacció de l’equip va ser fulgurant, amb tres gols abans del minut 7 de partit obra de Pol, Akim, i Izan (3-1). Amb el resultat a favor, l'equip es tranquil·litzava i començava a estar millor en l'elaboració del joc.  L’equip va gaudir de múltiples ocasions i Pol marcava el quart gol del Barça abans del descans.

Només començar la segona part, el Salou retallava les diferències fins a deixar el marcador en un inquietant 4-3. Però l’equip es va refer i en 7 minuts deixava el partit sentenciat amb 4 gols més que deixaven el marcador final 8-3.

GOLEJADORS: Pol Salas (3'/13'); Akim Ràfols (6'); Izan Vargas (7'); Luís Medina (22'); Magi Yeves (25'); Izan Sequero (25'); Darling Omar (29')