Cap de setmana rodó per al planter

El Cadet, l’Infantil i l’Aleví comencen la lliga guanyant, mentre que el Juvenil lidera la Divisió d’Honor amb tres victòries en tres partits després d’imposar-se a la pista de L’Hospitalet Bellsport.

Juvenil (J3): L’Hospitalet Bellsport-3, FC Barcelona-5

El Barça va agafar el domini del partit des d’un bon inici i això es va traduir en bones ocasions i el 0-1 al minut 3. A partir d’aquest moment, els locals van anar pujant les seves línies de pressió, i en una pèrdua barcelonista s’equilibrava el marcador (1-1). A falta de 5 minuts per acabar la primera part, els blaugranes van tenir el seu moment d’encert i en dues ràpides accions van posar l’1 a 3 que donava tranquil·litat. Tot i disposar d’un parell d’ocasions més per eixamplar diferències, el marcador ja no es mouria en aquest primer acte.

A la segona part els blaugrana van sortir disposats a sentenciar i només els pals i l’encert del porter local van evitar el quart gol.  Mica en mica, els locals també tenien alguna ocasió que inquietava la superioritat blaugrana. Una  errada en la construcció de joc dels nois de Martí Graells deixava el marcador en un emocionant 2 a 3 a falta de només 10 minuts pel final. Quan el partit estava més calent que mai, una bona passada interior i bona definició de Juanjo refredava l’ambient. Amb el 2 a 4, l’entrenador local va optar per la tàctica del porter-jugador i els blaugrana ho van aprofitar per recuperar una pilota i marcar el 2 a 5. Quan ja semblava que el marcador no patiria cap més variació, una altra pèrdua de pilota propiciava el 3 a 5 a falta de 45 segons.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries i la propera setmana rebrà la visita del Catgas Santa Coloma en el clàssic català del futbol sala.

GOLS: 0-1 Luis (min 3), 1-1 (min 12), 1-2 Juanfran (min 15), 1-3  Juanjo (min 15),  2-3 (min 30),  2-4 Juanfran (min 34), 2-5  Luis (min 38), 3-5 (min 40).

Cadet (J1): CFS La Unión Santa Coloma-3, FC Barcelona-12

El Barça visitava la pista de La Unión, un rival complicat que la temporada anterior va assolir una meritòria 3a posició. El partit va començar molt favorable pels interessos blaugrana, ja que en els dos primers xuts a porta el Barça aconseguia marcar dos gols (0-2). Els locals van optar per una pressió alta que dificultava la sortida de pilota visitant, però el Barça va saber contrarestar-ho i es va arribar al descans amb un clar 1-6.

A la segona part seguiria la mateixa dinàmica, i als primers minuts el marcador ja reflectia un contundent 1-8. Tot i el resultat favorable, el Cadet blaugrana va seguir generant moltes ocasions de gol que es van traduir en el resultat final de 3-12.  Bona victòria blaugrana per començar. Cal destacar la gran actuació de Povill, autor de 6 gols.

Infantil (J1): CFS La Unión Santa Coloma-1, FC Barcelona-3

El partit va començar amb domini del blaugrana, i les ocasions no paraven d'arribar. La bona actuació del porter local, i la falta d'encert feien que no es mogués el marcador. Els locals s'acostaven amb perill aprofitant algun contraatac, i al minut 13 van aprofitar una errada defensiva per fer l’1-0. Un minut després, Kike feia l'empat 1-1 amb un bon xut des de la frontal de l'àrea. Les ocasions seguien arribant per al conjunt blaugrana, però ja no es va moure més el marcador abans del descans.

A la segona part el Barça va seguir dominant el partit en joc i ocasions, amb un rival que esperava al seu camp per sortir ràpid. Al minut 23, després d'una bona transició, els blaugrana marcaven l’ 1-2. I no va ser fins al minut 38 quan novament Kike va fer el definitiu 1-3 que tancava el marcador.

En general, bon partit amb moltes ocasions davant d'un rival intens. La falta d'encert en la finalització a porteria, els pals i el porter local van impedir un marcador més ampli.

Aleví (J1): FC Barcelona-9, CE Sant Julià-0

Partit que començava amb una primera part força disputada en els minuts inicials. El Barça atacava i intentava arribar a la porteria visitant mitjançant combinacions, però el rival plantejava una bona defensa a mitja pista. El joc blaugrana era força ràpid, creant força ocasions de gol. A la primera part, el Barça va xutar 12 vegades a porteria, i el resultat van ser els dos gols de Pol i de Jordi que deixaven el marcador en un 2-0 al descans.

La segona part va començar força diferent. El Sant Julià va patir fruit del desgast defensiu de la primera part. El Barça va seguir movent ràpid i en només 6 minuts va marcar 6 gols, deixant el marcador en un clar 8-0. Tot i això l'equip va seguir treballant fins al final, dominant en l'aspecte defensiu i ofensiu. El resultat final va ser de 9-0.