Bon inici de temporada dels equips del planter

Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví exhibeixen un gran nivell de joc i compten els seus partits per victòries en aquest començament de lliga

JUVENIL (J5): CLUB NATACIÓ SABADELL- 1; BARÇA-8

Nova victòria del juvenil del Barça, sobretot basada en una gran primera part. Els blaugranes van sortir amb la consigna clara de no deixar-se sorprendre per l’equip vallesà, conscients de que la visita a Les Naus era d’allò més complicada. D’aquesta manera van aprofitar la primera ocasió per avançar-se en el marcador mitjançant Robert al minut 1 (0-1). Mica en mica el control del joc blaugrana s’imposava, i defensivament l’equip no es deixava sorprendre per les poques sortides al contraatac dels sabadellencs. Sobre l’equador d’aquest primer acte es va poder veure la millor versió del conjunt barcelonista, amb tres gols seguits que deixaven el partit molt de cara per als interessos blaugrana (0-4). Les ocasions se succeïen sobre la porteria vallesana, i els defenses locals intentaven frenar els atacs com podien. Però els nois de Martí Graells no volien deixar escapar l’oportunitat de sentenciar el partit , i prova d’això són els tres gols que van fer al tram final de la primera part que deixaven el marcador en un clar 0-7 a la mitja part.

A la represa, la dinàmica va canviar. El conjunt vallesà va sortir sense complexes i amb ganes de demostrar que la primera part havia estat un accident. Això va incomodar als jugadors del Barça, que no van estar al mateix nivell que a la primera part. El Club Natació Sabadell, en canvi, exhibia un joc més desacomplexat que li valia per retallar diferències al marcador (1-7). Amb el partit resolt, el Juvenil del Barça va estar poc intens a la segona part. Només a falta d’un minut per la finalització del matx, en la transformació d’un doble-penal, els blaugrana van perforar la porteria vallesana per posar el definitiu 1 a 8.

El Barça segueix comptant els seus partits per victòries. Aquest dimecres, jornada intersetmanal contra l’Acció Sant Martí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

F.C.BARCELONA: Yeray, Hugo, Robert, Pau i Juanfran –cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Juanjo, Marc, Bernat i Jandro

GOLS: 0-1 Robert (min 1), 0-2 Juanjo (min 7), 0-3 Bernat (min 9), 0-4 Juanfran (min 10), 0-5 Juanjo (min 16), 0-6 Jandro (min 18), 0-7 Jandro (min 19), 1-7 (min 27),  1-8 Juanjo (min 39)

CADET (J3) MANRESA FS- 3; BARÇA-8

El Cadet va superar una prova duríssima a la pista del Manresa, contra un equip que també havia guanyat els dos primers partits de lliga. El partit va començar força igualat amb els dos equips fent una pressió alta i creant dificultats al rival. Als 4 minuts, els locals s’avançaven amb un xut llunyà (1-0). Pocs segons després, però, Jandro aconseguia l’empat (1-1). En els minuts següents, el Cadet es va fer amb el domini de la pilota i del partit. Fruit d’aquest bon joc, van arribar dos gols més obra de Víctor i Christian (1-3). I ja a les acaballes de la primera part, Joan feia l'1-4 en una bona combinació dins l'àrea amb Alex Ramajo.

Als 2 minuts de la represa, Christian anotava l'1-5 en una bona jugada col·lectiva. En els minuts següents, el partit tornava a igualar-se i Manresa retallava diferències de falta (2-5).  També en una jugada d'estratègia de falta, el blaugrana Jandro tornava a marcar (2-6)  i obligava als locals a treure el porter-jugador. D’entrada li va sortir bé l’aposta al Manresa, que aconseguia marcar el 3-6, però en dos bones defenses de 5, Dani i Arnau feien dos gols més per al Barça que deixaven el marcador amb un resultat definitiu de 3-8.

INFANTIL (J3): MANRESA FS-1; BARÇA-3

S'esperava un partit intens i competit, i així va ser. El matx va començar amb el domini del joc per part blaugrana, amb moltes ocasions però sense encert. El rival, a poc a poc, va començar a pressionar en defensa i a generar perill. No va ser fins al minut 15 quan Garvin marcava el 0-1 aprofitant una bona assistència per quedar-se sol davant el porter i marcar. Així es va arribar a la mitja part.

A la segona part, el conjunt manresà seguia atacant de valent i posant les coses difícils a l'infantil, i després de molt insistir aconseguien empatar al minut 23 aprofitant una errada blaugrana (1-1). Les ocasions arribaven per als dos equips, i Marc Paterna marcava l’1-2 en una transició ofensiva després d'una bona assistència de Kike al minut 33. El partit era igualat, i no va ser fins a falta de 57 segons quan Adrián Tapias feia l’´1-3 definitiu amb un xut exterior. En general partit intens, travat i competit fins al final, davant d'un Manresa molt fort a la seva pista-

GOLS: 0-1 Garvin (min.15); 1-1 (min.23); 1-2 Marc (min.33); 1-3 Adrián (min.39)

ALEVÍ (J3): BARÇA- 12; FS LA UNIÓN-0

L’Aleví va sortir molt intens al partit i amb molta disciplina tàctica, i de seguida van arribar dos gols: el primer d' Akim; i el segon d'Eudald. Els gols van donar confiança als blaugrana, que movien la pilota amb criteri i gaudien de moltes ocasions. L'equip contrari intentava contrarestar l’allau de joc defensant a mitja pista i intentant aprofitar alguna possible errada per contraatacar. Però l’Aleví no va donar opció en cap moment al conjunt rival, que només podia intentar fer alguna cosa a pilota parada. El resultat al final de la primera part era d'un clar 8-0.

A la segona part el partit va seguir la mateixa dinàmica. La possessió i les ocasions de joc eren blaugranes. El Barça seguia jugant tranquil i amb paciència, cometent poques errades. El resultat al final del partit va ser de 12-0.

GOLS: Akim Ràfols (4'); Eudald Ripollés (4'); Jordi Sanchéz (7'/22'); Pol Salas (8'); Izan Sequero (10'/15'); Izan Vargas (11'/16'); Darling Omar (14'); Magi Yeves (18'); Luís Medina (18')