Tres victòries i derrota del Juvenil al futbol sala formatiu

El Cadet i l’Aleví necessiten sumar només un punt per proclamar-se campions de Lliga

Juvenil: Catgas Santa Coloma 6 – FC Barcelona 3

El FC Barcelona Juvenil va començar el partit dominant el joc i disposant de les primeres aproximacions sobre la porteria contrària. Però els colomencs a la sortida d’un córner es van avançar al marcador. Ràpidament, en un ràpid contraatac els blaugranes van posar les taules a l’electrònic. Quan semblava que els barcelonistes podrien imposar el seu joc habitual els locals van fer el 2 a 1. I en una altra jugada a pilota parada van tornar a marcar per deixar el 3 a 1. Però el pitjor encara havia d’arribar, perquè els colomencs van marcar dos gols més abans de la mitja part. En els minuts finals de la primera meitat, els nois de Martí Graells van marcar un gol que va permetre retallar les diferències.

Els blaugranes van sortir disposats a eixugar la diferència a la segona meitat, però ràpidament es va veure que no era el dia dels barcelonistes, ja que van errar diverses ocasions per reduir la el marcador i en un altre desajust defensiu el Catgas va posar el 6 a 2, que encara els va donar més confiança. Sobre l’equador de la segona meitat els barcelonistes van anotar el 6-3, que donava certa esperança per a la remuntada, però el resultat no es va tornar a moure més i el Barça va perdre el segon partit de la temporada.

Cadet: Club Gràcia FS 1 – FC Barcelona 6

Els blaugranes van visitar una de les pistes més complicades de la competició, on molts equips s’hi han deixat punts. Els graciencs van plantejar una defensa a mitja pista i no era fàcil de trobar forats per on poder incidir a la porteria contrària. Malgrat aquestes dificultats, els blaugranes es van avançar amb una jugada d’estratègia. Però quan quedaven cinc minuts per al descans, els locals van empatar el partit. Els culers no van defallir i en l’últim minut de la primera meitat Roger en una jugada personal i amb un doble penal, van col·locar el marcador en el 1-3.

A la represa el domini va continuar sent blaugrana i Alejandro va marcar el quart en un ràpid contraatac. El partit va seguir amb la mateixa tònica i Roger va fer dos gols quan només quedaven cinc minuts abans d’acabar el segon període, amb el qual va acabar el partit. Els blaugranes només necessiten un punt més per proclamar-se campions de Lliga.

Infantil: FC Barcelona 4 – AE Les Corts UBAE 3

El matx va significar l’enfrontament entre els dos primers classificats de la competició, empatats tots dos a 61 punts i sense conèixer la derrota en el que ha transcorregut de temporada. A més, en el partit d’anada el resultat va ser un empat a dos.

Amb aquestes premisses es va viure el duel entre els dos equips a la Ciutat Esportiva i el matx no va decebre ningú. Als 34 segons, Víctor Cecilia es va treure un xut potent per tot l’escaire que va avançar els blaugranes. Al minut 14, va ser Otto qui en un u contra u va tornar a avançar el seu equip. Però en una errada defensiva culer, els visitants van aprofitar per reduir les diferències i quan només quedaven 14 segons per arribar als vestidors, un doble penal en contra del Barça va provocar l’empat al marcador.

En els segons 20 minuts del matx, les oportunitats es van anar succeint per totes dues bandes però els porters dels dos equips van aturar tot el que els arribava fins que quan només quedaven dos minuts, Otto va fer una gran jugada personal i d’un fort xut creuat va fer el 3-2 que semblava definitiu. Els rivals no es van arronsar i després de diversos xuts ben resolts per la defensa blaugrana, Gilles Vidal va fer l’empat a tres. El FC Barcelona ho va tornar a provar i Otto a falta de 25 segons va completar el seu hat-trick, que va donar la victòria als de Xesco Cugat en un emocionant partit.

Aleví: FC Barcelona 6 – Sant Joan de Vilassar FS 1

El matx es va posar de cara ben aviat per als interessos blaugrana quan a la sortida d’un córner Roger va inaugurar el marcador amb un xut per l’escaire. Els del Maresme van retallar les diferències al minut dos aprofitant una badada culer. El Barça va tornar a agafar el domini del joc i al minut 5, Eudald va fer pujar el segon gol al marcador. El control seguia sent blaugrana i Roger mitjançant un xut exterior i una jugada de pissarra en una falta indirecta va donar més avantatge al seu equip en dos minuts força bons. I abans d’arribar al descans Dani va fer el cinquè.

La dinàmica de la segona part va continuar de la mateixa manera. El control de pilota era culer i les ocasions de gol també, però els dos no van arribar amb la mateixa intensitat que al primer període. A sis minuts del final, Dani va fer el definitiu 6-1, amb el qual va acabar el matx, i deixa l’equip a només un punt per proclamar-se campió de Lliga quan queden només quatre jornades per acabar després que en les 22 jornades disputades fins ara, els blaugranes hagin sumat tots els punts possibles.