Temporada espectacular del Cadet i de l’Aleví

Els equips de formació blaugrana tanquen la Lliga dominant la competició

Cadet: Natació Sabadell 2 – FC Barcelona 9

Els barcelonistes van jugar l’última jornada de Lliga a Sabadell i des de l’inici del matx, el FC Barcelona va dominar el partit tot i que no eren capaços de materialitzar les ocasions fins que al minut 10, Roger va avançar els culers. Quatre minuts abans d’arribar al descans, Víctor va marcar el 0-2 amb què es va arribar a la mitja part.

A la tornada dels vestidors, el domini va continuar i una altra vegada els blaugranes van tornar a marcar dos gols seguits gràcies a Joan i l’Arnau. Els sabadellencs van retallar les diferències però Víctor i José van tornar a sumar dos gols per mantenir les distàncies al marcador. Passat l’equador de la segona part, els de Sabadell van tornar a marcar però els nois dirigits per Pep Ruiz van mantenir la calma i van tornar a marcar tres gols més per deixar el resultat final en el 2-9.

L’equip ha finalitzat la Lliga amb 75 punts, amb 24 victòries i només una derrota i amb una diferència sobre el segon classificat d’onze punts. A més, han mantingut el liderat des de la primera jornada de la competició.

Aleví: FC Barcelona 15 – Blanca Blava Despí 0

Els blaugranes van sumar la victòria 26 en 26 jornades a la Lliga davant del Blanca Blava Despí després de derrotar els del Baix Llobregat a la Ciutat Esportiva. Els d’Albert  Seró van dominar tot el matx i a la mitja part ja dominaven per 7-0 després d’haver controlat totalment durant la primera part el ritme de joc.

La segona part va continuar en la mateixa línia i el FC Barcelona va seguir amb el domini absolut davant del darrer classificat de la taula. Els visitants van mirar de canviar el ritme del partit amb el porter-jugador, però l’excel·lent defensa culer no va permetre que els rivals fessin cap gol. Mentrestant, els gols barcelonistes van anar caient fins arribar al 15-0 definitiu.

El resum de la temporada és que els barcelonistes han sumat 26 victòries en 26 partits, 182 gols a favor i només 27 en contra.  A més ha tret 17 punts a l’immediat perseguidor i 20 al tercer.