Sumant de tres en tres

Bones victòries dels tres equips que van jugar i que mantenen la primera posició en les seves respectives categories

Juvenil: FC Barcelona, 7 – FS CET 10, 1

Després de gairebé un mes sense competir, el Juvenil del FC Barcelona va tornar a la Lliga contra el CET 10, un equip amb molt bona dinàmica en els últims partits disputats. Als primers minuts, els blaugranes van disposar de diverses ocasions per inaugurar el marcador que no van poder aprofitar, cosa que sí que va aconseguir l’equip visitant a la sortida d’un córner. Uns instants més tard, els blaugranes van capgirar el marcador i es van avançar per 2 a 1. A partir d’aquell moment el domini barcelonista va ser total i d’aquesta manera van marcar dos gols més abans de la finalització de la primera meitat.

A la represa, els barcelonistes van sortir disposats a intentar sentenciar el matx, però una altra vegada es va veure la clara falta de punteria, fins que a la meitat d’aquesta segona part es van aconseguir dos gols més pràcticament seguits. Ja cap al final del partit es va fer el definitiu 7 a 1. Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix encapçalant la classificació al campionat de Lliga.

Infantil: FC Barcelona, 7 – Club Manresa FS, 3

L'Infantil va començar el partit amb una pressió alta, una bona circulació i aconseguint així la possessió total amb la pilota. L’equip va tenir ocasions clares per avançar-se, però la falta d'encert i el porter visitant van fer que no es mogués el marcador. Al minut 12, Víctor va fer l’1-0 amb un xut potent, i seguidament al minut 9 Adri va culminar una bona jugada amb una passada al segon pal de Jordi.

A la represa el bon joc local i les ocasions van seguir arribant, i Otto va marcar el 3-0. Després, en una badada defensiva del porter blaugrana, els manresans van aprofitar per escurçar distàncies amb el 3-1. L'equip va continuar fent el bon joc de tot el partit i va aconseguir dos gols més. Tot i que els manresans van tornar a marcar, una altra vegada Otto va posar la diferència al marcador. Al tram final, el rival ho va intentar jugant amb el porter jugador sense gaire èxit a causa de la bona defensa blaugrana. Ja al final, Kike, al segon pal, va fer el 7-2, i després d'un rebot el Manresa marcava el definitiu 7-3.

Aleví: EFS Blanc Blava, 0 – FC Barcelona, 11

El partit va començar amb molta intensitat per part blaugrana i amb una pressió que no deixava gaires opcions a l’equip local. Als dos minuts Dani va obrir el marcador després de finalitzar una bona jugada col·lectiva. Els locals defensaven a mitja pista, però la primera part la van dominar els culers quant a joc i ocasions. Al final dels primers 15 minuts el marcador era de 0-5 i reflectia el que passava a la pista.

La segona part es va assemblar molt a la primera, i el Barça va corregir alguns dels errors que havia comès. Al minut 20 Toni va tornar a marcar, i als últims deu minuts, i amb l'equip contrari amb moltes dificultats, van anar arribant les ocasions i els gols. Als dos últims minuts, i amb 0-9 al marcador, els locals van treure el porter jugador. Això va permetre fer dos gols més abans del final per acabar amb el 0-11.

Amb aquest partit l’equip ha finalitzat la primera volta primer a la classificació amb 13 victòries amb 13 partits jugats, 100 gols a favor i 14 en contra.