Subcampions d’Espanya Infantil

L’equip infantil no va poder sumar el títol de campió d’Espanya

Semifinals: FC Barcelona 5 – UD Las Rozas Boadilla 4

El partit va començar molt bé per als interessos blaugrana, ja que al minut 2 Aniol, amb un fort xut creuat, va inaugurar el marcador. Víctor a la jugada següent va fer el 2-0 i, poc després, Adri va fer pujar el 3-0 després d'un rebot un xut exterior. El conjunt blaugrana desplegava un gran joc, però els madrilenys van millorar en defensa i van retallar les diferències en dos minuts i els equips van marxar al vestidor amb un resultat de 3-2 favorable als blaugranes.

A la segona part, tots dos equips van gaudir de moltes ocasions per marcar però van ser els madrilenys els qui van tenir més encert de cara a porteria. Als minuts 27 i 31 en dues jugades d'estratègia van aconseguir trobar la xarxa culer i es van avançar momentàniament per 3-4. L’equip ho va seguir intentant i no va ser fins a l’últim minut quan Otto va fer l’empat a 4 quan només quedaven 25 segons. I Víctor va culminar una jugada de pivot brillant que va definir amb l'esquerra per fer el 5-4 definitiu i passar a semifinals.

Final: CD Puerto Ceuta 2 – FC Barcelona 1

El FC Barcelona es va trobar un rival molt tancat al seu camp esperant les errades blaugrana i en una jugada de córner van fer el primer gol del matx. Una mica més tard, els barcelonistes van fer l’empat amb una bona definició al segon pal de Víctor. Però l'alegria va durar poc al conjunt blaugrana, ja que Mohamed, al minut 8, va aprofitar una errada defensiva de marcatge, per fer el 2-1. Arran del gol, es va disposar d'ocasions per retallar distàncies però amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la represa, l’equip ho va intentar de totes les maneres possibles, però sense sort, ja que tot i disposar d'ocasions clares de gol, el marcador ja no es va moure. Entre la bona actuació del porter i la bona i sòlida defensa de l'equip de Ceuta, van aconseguir endur-se el campionat. Cal destacar l'esforç i l'actitud de l'equip blaugrana, que va intentar superar una defensa ordenada una vegada rere una altra, sense premi final.