Quatre de quatre al futsal formatiu

Els equips formatius del FC Barcelona sumen victòries en els seus partits respectius i segueixen liderant les seves categories a excepció de l’Infantil, que és segon

Juvenil: FC Barcelona, 10 – CE Futsal Mataró, 1

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar de manera clara als maresmencs en una bona segona meitat. Als primers minuts es va veure un FC Barcelona molt imprecís en el seu joc i que, tot i tenir el domini territorial, no aconseguia crear ocasions clares de gol. En la sortida d’un córner el porter visitant no va encertar a rebutjar la pilota i la va introduir a la seva pròpia porteria, fet que va suposar l’1 a 0. Però, acte seguit, els visitants equilibraven el marcador amb un altre gol en pròpia porteria. Aquest fet va esperonar els nois de Martí Graells, que van començar a desplegar una pressió més eficaç i un joc més elaborat que els va permetre fer tres gols seguits en els últims cinc minuts de la primera meitat.

A la represa, els barcelonistes van sortir disposats a no emportar-se cap ensurt i el domini en el joc es va accentuar, però només en una bona jugada individual es va aconseguir el 5 a 1. A partir de l’equador d’aquesta segona meitat el setge sobre la porteria mataronina es va fer més evident, i d’aquesta manera es va anar eixamplant el marcador fins a arribar al 10- 1 definitiu.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua líder de la categoria. La setmana vinent els blaugranes visiten la pista de La Union de Santa Coloma.

Cadet: AE Les Corts UBAE, 0 – FC Barcelona, 5

Els blaugranes van visitar la sempre difícil pista del segon classificat amb la possibilitat d'ampliar la diferència de vuit punts amb què començava el matx. Es va iniciar amb els dos equips fent una defensa que pressionava fort i amb dificultats per elaborar en la construcció de joc. Gràcies a una jugada d'estratègia de córner Roger va fer el 0-1 amb un xut ajustat al pal. Durant els minuts següents els barcelonistes van tenir problemes per treure la pilota a causa de la pressió de l’equip local, que va gaudir d’alguna oportunitat. A la part final del primer temps Arnau va fer el 0-2 en una bona jugada col·lectiva, i quan quedaven cinc minuts per arribar al descans Povill va anotar el gol del partit, des de la seva pròpia àrea, en veure el porter rival avançat.

A la segona meitat el FC Barcelona va controlar més el joc, però l’equip no materialitzava les ocasions que anava creant. No va ser fins que quedaven set minuts, i amb porter jugador, que Carlos va marcar en blocar un xut llunyà i va anotar de porteria a porteria. Acte seguit Christian va robar una pilota per marcar el 0-5 definitiu.

Infantil: AEFS Arrels, 2 – FC Barcelona, 11

Tot i que el partit va començar amb domini culer, va ser el conjunt local el que va fer el primer gol al minut cinc gràcies a una falta directa. Afortunadament per als interessos blaugrana, el Barça es va refer immediatament i, en dues jugades seguides, va marcar dos gols de manera consecutiva. I abans d’arribar al descans Aniol, Kike i Otto van fer l’1-5 amb què els dos equips van marxar al vestidor.

A la segona part el domini va continuar del costat dels blaugranes, i fruit d’això van ser els gols dels barcelonistes. Víctor, novament, i Otto, en tres ocasions, van sentenciar el partit. Sergi va tenir l’oportunitat de marcar el desè, i en una bona transició defensiva l’AEFS Arrels va marcar el segon. I quan quedava només mig minut per acabar Jordi va tancar el marcador amb el 2-11.

Aleví: FC Barcelona, 6 – Natació Sabadell, 0

El partit va ser dominat pels blaugranes, tot i que la bona defensa dels sabadellencs va impedir que el Barça s’acostés a la porteria rival. Els visitants esperaven a mitja pista per mirar de sortir en ràpids contraatacs, i després de diverses ocasions Dani va marcar l’1-0 gràcies a una bona combinació amb Toni. En una bona jugada col·lectiva Víctor va tornar a marcar, i abans d’arribar al descans Roger va fer el 3-0 amb què els dos equips van enfilar els vestidors.

A la represa el matx continuava amb la mateixa tònica i el domini del joc era culer. Malgrat que els blaugranes van disposar de moltes ocasions per fer gol, només Marc, Pol i Dani van trobar la xarxa rival al segon període. El partit va finalitzar en un just 6-0 de color barcelonista.