Primera victòria per al Juvenil

Els de Martí Graells aconsegueixen una ajustada victòria en l’estrena del Campionat de Lliga

Juvenil: FC Barcelona Lassa 4 - Club Manresa FS 2

Als primers minuts es va veure que seria un duel d’allò més igualat, ja que l’equip manresà va sortir sense cap mena de complexos i amb ganes d’atacar la porteria de Santi. A mesura que passaven els minuts el conjunt blaugrana aconseguia tenir més control de la pilota, i això va fer que arribessin les primeres ocasions barcelonistes. En un ràpid contraatac, Khalid posava l’1 a 0 definint de manera magistral. Amb aquest resultat s’arribava a la conclusió de la primera meitat.

A la tornada dels vestidors el domini culer es va fer més evident, i des del primer minut es va disposar de diverses oportunitats per eixamplar el marcador. A l’equador de la segona part va semblar que els barcelonistes aconseguien sentenciar el partit, ja que Nil, primer, i Xavi, després, van marcar per posar el 3 a 0. Els del Bages, lluny d’abaixar els braços, van intensificar la pressió i en dues pilotes robades en zona de construcció del FC Barcelona Lassa van posar emoció al partit quan encara faltaven més de nou minuts per al final. Va ser llavors quan els de Martí Graells van mantenir la tranquil·litat i van recuperar el joc. A falta de tres minuts per al final, Nil va marcar un gol des de 10 metres per posar el definitiu 4 a 2 al marcador.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona ha començat de la millor manera possible la competició. La setmana que ve el juvenil blaugrana visitarà la difícil pista del CET 10.

Victòries als amistosos de preparació

En els altres partits amistosos de preparació del futbol sala formatiu els resultats van ser els següents:

Cadet: FC Barcelona 8 – CFS La Unión 1

Infantil: FC Barcelona 7 – CFS La Unión 0

Aleví: FC Barcelona 4 – CFS La Unión 1