Ple culer al futsal formatiu

Grans victòries de tots els equips de formació culer, entre les quals destaquen la victòria del Juvenil i els sis gols de Povill amb el Cadet

Juvenil: FC Barcelona 13 – Club Natació Sabadell 2

El Juvenil del FC Barcelona goleja un Natació Sabadell que va perdre la condició d’invicte després de la derrota amb l’equip barcelonista. Els blaugranes van sortir decidits a guanyar i assolir el liderat en solitari des del primer minut de joc. D’aquesta manera, s’avançaven als primers minuts, però una pèrdua en zona de construcció va fer que l’equip vallesà empatés a 1. A partir d’aquest moment el domini va ser totalment dels blaugranes, que van aconseguir cinc gols que van sentenciar el matx abans del descans.

A la represa l’equip sabadellenc va intentar capgirar la dinàmica utilitzant el porter jugador des del primer moment d’aquesta segona meitat, però en dues pèrdues els barcelonistes va eixamplar encara més la diferència. A partir d’aquest instant la tònica va ser la mateixa que a la primera meitat, d'abolut domini blaugrana i amb els vallesans aprofitant per sortir al contraatac, cosa que els va permetre marcar el segon gol, que reduïa les diferències. Tot i així, els nois de Martí Graells van continuar atacant la porteria visitant fins a aconseguir el 13 a 2 definitiu.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona assoleix el liderat en solitari de la categoria.

Cadet: FC Barcelona 8 – Les Corts UBAE 3

L’enfrontament entre aquests dos equips sempre és sinònim d’un bon partit de futbol sala, i aquesta vegada tampoc no va decebre. La gran pressió de tots dos equips va crear moltes possibilitats per anotar, i els blaugranes van avançar-se primer gràcies a un penal. Però els visitants van empatar immediatament. Tres gols en tres minuts de bon joc culer van permetre avançar-se per 4-1, però una vegada més el Les Corts va retallar les diferències amb dos gols. Abans de marxar als vestidors els culers van marcar dos gols més.

A la segona part els blaugranes van tenir més control del partit i van reduir les ocasions de marcar dels visitants. Quan van decidir sortir amb el porter jugador per mirar de retallar les diferències, els culers van marcar en dues ocasions més per deixar el marcador final en 8-3. El blaugrana Povill va ser el jugador més destacat del matx, amb sis gols.

Infantil: FC Barcelona 5 – AEFS Arrels 1

Tot i que els blaugranes van tenir moltes oportunitats per marcar, la sort no va estar del costat del Barça i els visitants es van avançar al marcador aprofitant una pèrdua de pilota. Els jugadors culers van tornar a centrar-se després del gol i abans d’arribar al descans van fer dues dianes. Així, van poder marxar al vestidor amb un avantatge mínim al marcador.

A la segona meitat el Barça va imposar el seu estil de joc i va ser capaç de fer tres gols més que van sentenciar el partit per deixar el marcador final en 5-1 davant un rival ben ordenat en defensa.

Aleví: Club Natació Sabadell 0 – FC Barcelona 9

L’enfrontament entre els dos equips va ser de molta intensitat. Una prova d’això és que els locals van mantenir la seva porteria a zero fins al minut 10 de la primera meitat. Després del primer, els blaugranes van marcar-ne dos més que els van permetre arribar a la mitja part amb un 0-3 esperançador.

A la represa, el guió del partit va canviar lleugerament, ja que només posar-se la pilota en joc Marc va fer la quarta diana culer. La falta d’encert que havia estat protagonista a la primera meitat va canviar radicalment a la segona i els gols van anar caient a poc a poc fins a arribar al 0-9 final gràcies al bon joc combinatori, que va permetre moltes accions de gol.