Ple blaugrana al futbol sala formatiu culer

Victòries dels quatre equips formatius blaugrana després de les vacances de Setmana Santa

Juvenil: FC Barcelona 4 – CE Jesús Maria SG 1

El Juvenil del FC Barcelona va haver de remuntar en els minuts finals un partit molt disputat en el primer partit després de la consecució del títol de Lliga. Un cop es va posar la pilota en joc, els blaugranes tenien el domini del joc, però els visitants inquietaven la porteria local amb ràpids contraatacs i jugant amb un gran atreviment. Fruit d’aquest atreviment al minut sis de joc l’equip rival va aconseguir el 0 a 1 al marcador. A partir d’aquell moment el domini barcelonista es va intensificar, però la bona defensa visitant va fer que es mantingués el mateix marcador fins a la finalització de la primera meitat.

A la represa, els barcelonistes van sortir disposats a canviar el guió del matx. Ràpidament van aconseguir diverses ocasions, però no van assolir l’objectiu d’igualar el matx. A mesura que anaven passant els minuts, els nois de Martí Graells van disposar de més ocasions, però els nervis, la falta d’encert i la gran actuació del porter feien que el resultat no es mogués. Però en una jugada embolicada dins l’àrea visitant, el FC Barcelona va aconseguir equilibrar el partit. Aquest fet va esperonar els culers, que acte seguit van recuperar la pilota i en una ràpida jugada col·lectiva van posar el 2 a 1. A partir d’aquell moment, el Jesús Maria va jugar a la pista el porter-jugador, fet que van aprofitar els blaugranes per sentenciar el matx amb dos gols més.

Cadet: FC Barcelona 2 – Futsal Mataró CE 1

El partit va ser molt complicat i va costar moltíssim, com ja va passar al partit de la primera volta. Tot i tenir dues oportunitats de marcar molt clares, els nois de Pep Ruiz no van poder materialitzar-les i als 13 minuts, els mataronins van avançar-se al marcador. Això va suposar una gerra d’aigua freda per als barcelonistes, que van arribar a la mitja part amb el marcador en contra.

A la segona part, la tònica del matx va ser molt semblant a la primera. Els blaugranes tenien oportunitats per marcar però el gol no arribava. Quan quedaven només quatre minuts per acabar el partit, els locals van sortir amb el porter-jugador per mirar d’emportar-se els tres punts. Un xut de Jose al travesser va significar un gol fantasma que no va pujar al marcador, però quan només quedava un minut, el mateix Jose va fer l’empat. I amb 16 segons per jugar-se, Víctor va marcar un gol al segon pal que va donar la victòria al FC Barcelona i permet als barcelonistes seguir invictes i més a prop del títol de Lliga.

Infantil: FC Barcelona 6 – CE Sant Julià 4

La primera part va començar amb domini clar per part del conjunt blaugrana tant en ocasions com en joc, i a poc a poc van anar arribant els gols. Primer Otto després d'un rebot dins l'àrea, i seguidament Pere López en una jugada de córner al segon pal van fer els dos primers gols gairebé seguits. Al minut 12, Pere Corbera va finalitzar una bona jugada col·lectiva i va aconseguir el 3-0 i Aniol amb un xut exterior va marcar el 4-0. Però els dos últims minuts de la primera part, per falta de tensió defensiva el rival va aconseguir marcar dos gols seguits en dos contraatacs per deixar el marcador 4-2 al descans.

La segona part va ser més espessa, amb un rival esperant al darrere i amb la intenció d’aprofitar les errades locals per sortir ràpid al contraatac. Però Adri ràpidament va fer el 5-2 per donar una mica de tranquil·litat al joc culer. Una mica més tard, els visitants van aconseguir retallar distàncies amb un xut creuat des de la banda. A les acaballes del partit va marcar un golàs amb un xut per tot l'escaire per fer el 6-3 abans que els visitants marquessin el 6-4 definitiu a pocs segons per acabar l'enfrontament.

Aleví: FC Barcelona 10 – FS CET 10, 1

El partit va ser dominat completament pel FC Barcelona i tot i la defensa de l'equip rival, que esperava a la mitja pista, els blaugranes van mirar de fer el seu joc. Al minut sis va arribar el primer gol gràcies a una bona jugada col·lectiva finalitzada per Adri, que va permetre agafar confiança per continuar en la mateixa línia. A la finalització dels primers 15 minuts, els culers ja dominaven per 5-1 al marcador.

La segona part va tenir la mateixa tònica que la primera i el control del partit va ser absolut per part dels culers. Les ocasions no van deixar d’arribar i el resultat a la fi del partit (10-1), és la prova evident del clar domini del FC Barcelona.