L’Infantil del Barça Lassa aconsegueix la quarta Minicopa consecutiva

Els de Xesco Cugat s’imposen al Catgas Santa Coloma per 4-9 i sumen la quarta Minicopa Des de la creació d’aquesta competició, els blaugranes són els únics campions

El FC Barcelona Lassa Infantil es va proclamar per quarta vegada a la seva història campió de la Minicopa i segueix sent l’únic equip que ha aconseguit vèncer des de la creació d’aquesta competició a l’edició d’Alcalá d’Henares. Els nois de Xesco Cugat van fer un gran torneig i són justos campions després de vèncer en els tres partits disputats.

Quarts de final: FC Barcelona 6 – Manfisa Xota 1

Tot i la victòria culer al partit de quarts per 6-1, el partit va costar molt més del que demostra el marcador. La bona pressió del rival no va permetre desplegar el joc blaugrana i fins que no van arribar els dos gols de Víctor i un d’Adri, els blaugranes no van demostrar el seu potencial.

La segona part va ser més plàcida gràcies a l’avantatge aconseguit a la primera meitat i Otto amb dos gols més i Víctor de nou, van tornar a marcar per deixar el marcador en 6-0. A les acaballes del matx, els navarresos van marcar el gol de l’honor.

Semifinal: FC Barcelona 1 – ElPozo Múrcia 0

El partit va ser una reedició de la final de la temporada anterior i tots dos equips tenien moltes ganes de jugar el matx. Malgrat un gran inici culer, els murcians van tenir la primera gran oportunitat gràcies a un penal, però el porter Óscar va aturar-lo i va donar ales als seus companys. Aniol, en una gran jugada personal va fer l’únic gol del partit amb un xut creuat que va superar el porter rival.

A la represa, tots dos conjunts van disposar d’ocasions per marcar però les bones actuacions de tots dos porters no van permetre que pugés cap gol més al marcador. Els murcians van jugar amb el porter-jugador però la bona defensa blaugrana va fer que el marcador no es tornés a moure i el Barça es va classificar per la seva quarta final consecutiva de la Minicopa.

Final: Catgas Santa Coloma 4 – FC Barcelona 9

El partit de la final no va decebre ningú. Es va veure un gran nivell de joc i de gols i els espectadors que van anar al pavelló van gaudir d’allò més. Víctor, que al final seria escollit com l’MVP del torneig va avançar per dues vegades l’equip blaugrana, però els colomencs van retallar diferències amb un doble penal. Novament Víctor va marcar, però poc després els de Santa Coloma de nou amb un doble penal feien el 2-3. La part final de la primera part va ser molt emocionant i Adri de falta va fer el quart gol blaugrana quan faltaven 26 segons però els rivals van tenir temps de tornar a escurçar les distàncies abans de marxar als vestidors.

Tot i marcar molt aviat a la segona part gràcies a Adri, els de Santa Coloma no volien deixar-se anar i van tornar a marcar per deixar el marcador en 4-5. Però a partir d’aquell moment, el Barça va prémer l’accelerador i primer Adri i després Kike al segon pal, Otto i Aniol amb un gol espectacular van tancar el marcador per poder aixecar el títol de la Minicopa per quarta vegada consecutiva.