L’Infantil, a prop de proclamar-se campió de Lliga

Tres victòries a la Lliga i una a la Copa, el resum de la setmana al futbol sala formatiu blaugrana

Cadet: FC Barcelona 6– Club Manresa 3

El partit davant dels manresans era el penúltim de Lliga i va ser un matx amb molta intensitat. Els blaugranes van sortir amb una gran defensa i gràcies a la pressió l’equip recuperava moltes pilotes. Gràcies a això, l’equip va gaudir de moltes oportunitats per marcar i al minut cinc, Dani va avançar els culers. A l’equador de l’enfrontament va ser Marc Anton qui va marcar el segon gol i quan només quedaven quatre minuts per acabar la primer part, Joan va fer el 3-0.

Només sortir del vestidor dos gols de Christian i Marc Anton per segona vegada al partit, van avançar el FC Barcelona per 5-0, que semblava deixar el resultat final resolt. Però els manresans van sortir amb el porter jugador i van marcar dos gols seguits. L’entrenador culer va demanar un temps mort per tranquil·litzar el partit i Trias va fer el sisè, que va donar la tranquil·litat suficient als locals tot i encaixar el tercer gol quan quedava només un minut.

Infantil: FC Barcelona 6 – Catgas Santa Coloma 4

El derbi va estar ple d’emoció i al minut dos del matx els visitants es van avançar mercès a una pilota llarga que van saber aprofitar. Pere López va empatar el partit al minut nou després d’una bona assistència al segon pal. Tot seguit, Víctor va avançar els barcelonistes i de nou Víctor va tornar a marcar per fer el 3-1 amb el que va acabar el partit.

A la segona part, els colomencs van escurçar les diferències i només treure de mig del camp van recuperar la pilota i van empatar a tres. Els barcelonistes van asserenar el seu joc i Víctor amb un hat-trick va tornar a avançar el seu equip en una falta directa. Al 34 Otto al segon pal va fer el cinquè i Aniol al 36 el sisè gol del FC Barcelona. A les acaballes del matx, els de Santa Coloma van aprofitar un penal a favor per retallar les diferències i deixar el marcador en el 6-4 definitiu.

A l’equip li queda només un partit de Lliga per jugar i si guanyen es proclamaran campions.

Aleví: FS CN Caldes 1 – FC Barcelona 11. Quarts de Final Copa Catalunya

Gran ambient el viscut a Caldes on els barcelonistes ben aviat es van avançar al marcador amb dos gols de Roger i d’Adri. La possessió era culer i els jugadors culers movien la pilota amb molta fluïdesa, i això els va permetre marcar un tercer gol. Els locals van escurçar les diferències però abans d’arribar a la mitja part, els barcelonistes van marcar dos gols més, resultat amb què van marxar al vestidor.

La segona part va ser de control absolut dels jugadors dirigits per l’Albert Seró i els gols van anar caient fins a arribar a l’1-11 final. Els barcelonistes jugaran les semifinals davant del Catgas Santa Coloma.

Aleví: CE Sant Julià 1 – FC Barcelona 5

Els andorrans van sortir amb la clara intenció d’evitar errors i van col·locar la seva defensa a mitja pista per tal de no cedir contracops als blaugranes. El Barça jugava amb bones combinacions però la sort va ser esquiva als interessos visitants quan al minut set, els locals es van avançar al marcador. Els de l’Albert Seró van seguir confiats en el seu joc i a dos minuts del final, Dani va finalitzar una bona jugada col·lectiva per empatar el matx.

A la tornada dels vestidors, Eudald va poder marcar i avançar el conjunt culer, que va donar confiança als seus companys i sis minuts més tard, Dani va fer l’1-3. L’equip local ja no tenia la mateixa intensitat que al principi i Adri i Dani van marcar per deixar el resultat final en l’1-5 definitiu.