Els Infantils es proclamen campions de Lliga

El futbol sala formatiu culer, tanca un curs on tots els equips han acabat campions de Lliga

Infantil: Club Manresa FS 3 – FC Barcelona 5

Tot i tenir moltes oportunitats durant la primera part del partit, els blaugranes no van poder inaugurar el marcador i van ser els manresans els qui van marcar primer a l’equador del primer període del matx. L’equip es va refer i al minut 15, Adri va fer l’empat a un en un remat al segon pal. Dos minuts més tard, Aniol va avançar els blaugranes amb un xut creuat.

A la tornada dels vestidors, Otto va marcar per al FC Barcelona, però poc després els manresans van retallar les diferències al marcador. I al minut 26, després d’un rebot desafortunat, es va produir l’empat a tres al marcador. Els barcelonistes van seguir creient en la victòria i generant ocasions de gol i, al 32, Adri va desfer l’empat. I quan els locals jugaven amb el porter-jugador, Adri de nou, amb un hat-trick, va fer el definitiu 3-5 amb què va acabar l’enfrontament, que va permetre acabar el campionat com a campions de Lliga.

Infantil: AE Les Corts UBAE 3 – FC Barcelona 2. Semifinals Copa Catalunya

Els blaugranes van disputar les semifinals de la Copa Catalunya davant d’un dels millors equips de la categoria i tots dos equips van tenir oportunitats per poder avançar-se al marcador als primers 20 minuts de l’enfrontament, però entre els porters i els pals, no van permetre que cap gol pugés al marcador.

A la represa, el Barça va sortir molt endollat i fent un gran joc i, gràcies a això, Otto va obrir el marcador en un u contra u contra el porter. En tres minuts es van veure tres gols que van empatar el matx. Les ocasions van seguir per als dos equips, però el marcador no es va moure fins que, al minut 34, els locals van aprofitar una bona transició ofensiva per fer el definitiu 3-2. El FC Barcelona va disposar d'ocasions clares per empatar, però l'actuació del porter local i la mala sort amb els pals no van permetre assolir l’empat.