El Juvenil continua amb pas ferm

Bona victòria dels de Martí Graells davant d’un rival complicat

Juvenil: Gràcia FSC 5 – FC Barcelona 11

El FC Barcelona va sortir disposat a no veure’s sorprès per l’equip local i en tres bones accions va aconseguir el 0-3 que semblava que podia encarrilar el matx, però el guió va anar canviant i els graciencs van començar a inquietar la porteria barcelonista fins a aconseguir un gol que els va posar dins del partit. Quan faltaven quatre minuts per acabar la primera meitat, en una pèrdua barcelonista, els locals reduïen les diferències i, esperonats pel seu públic, van aconseguir equilibrar i posar-se per davant a l’últim minut de la primera part. Els dos equips van enfilar el camí dels vestidors amb la victòria parcial del Gràcia FSC.

A la represa, els nois de Martí Graells van sortir disposats a capgirar el marcador, però, tot i gaudir de diverses ocasions, no ho van aconseguir, i quan ja feia set minuts que s’estava disputant la segona part els graciencs tornaven a aprofitar un contraatac per eixamplar les diferències. Malgrat l’expulsió del blaugrana Pau, el Barça va refer-se i va aconseguir l’empat a cinc i, en recuperar el jugador blaugrana, van eixamplar les diferències posant el 5 a 7 al marcador. A partir d’aquest moment, els culers es van mostrar superiors físicament i van poder ampliar el resultat final fins a arribar al definitiu 5-11.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua líder en solitari i compta els seus partits per victòries.