El futsal formatiu continua en ratxa

Quatre victòries en els quatre equips de formació

Juvenil: CE Futsal Mataró 2 – FC Barcelona 8

El juvenil del FC Barcelona va guanyar amb comoditat en una pista tradicionalment complicada. Els del Maresme esperaven els blaugranes i els intentaven sorprendre amb contraatacs llançats pel seu porter. El domini blaugrana es va anar transformant en algunes ocasions de gol, i d’aquesta manera es posaven ràpidament per davant a l'electrònic. Al minut 5 el marcador reflectia un 0 a 2 que encarrilava el partit. A mesura que passaven els minuts el domini barcelonista es feia més evident, i van aconseguir dos gols més abans del final de la primera meitat.

A la tornada dels vestidors el matx va seguir de la mateixa manera que la primera part, i així els barcelonistes van ampliar la diferència fins a un clar 0-5. A partir d’aquell moment el guió va canviar, i en dos ràpids contraatacs els mataronins van aconseguir posar un incòmode 2-5 al marcador. Els nois de Martí Graells no es van deixar sorprendre i van marcar tres gols més per acabar amb el definitiu 2 a 8. Amb aquesta victòria el FC Barcelona continua sumant els partits per victòries.

Cadet: FC Barcelona 10 – CFS La Unión Las Palmas 2

El matx davant de La Unión es preveia molt complicat. Els de Santa Coloma eren els segons classificats i no havien perdut cap partit encara. La primera part va ser molt igualada i fins al minut sis els culers no van poder fer el primer gol. Tot seguit van marcar el segon, però els visitants van reduir les diferències. Abans del descans els blaugranes van fer un altre gol per deixar el marcador momentani en 3-1.

A la segona part el control del partit per part dels barcelonistes va ser absolut. El joc dels culers va permetre eixamplar la diferència al marcador per deixar-lo al final del període en el 10-2 definitiu, el qual permet a l’equip continuar invicte i líder de la categoria.

Infantil: FC Barcelona 3 – Natació Sabadell 1

El partit va començar amb un domini clar de la pilota per part del Barça, però les ocasions que l’equip generava no acabaven d'entrar. Al minut 14 un xut llunyà d'Aniol va fer pujar l’1-0 al marcador, resultat amb què va acabar la primera part.

A la segona les ocasions continuaven arribant, però el Barça no va tenir l’encert necessari per sumar més gols al marcador fins, que en una jugada d'estratègia, Garvin va fer el 2-0. Al final del partit els sabadellencs van pressionar per retallar distàncies, però no va ser fins a l'últim minut que Otto, després d'una gran jugada individual, marcava el 3-1 per sentenciar l'enfrontament.

Aleví: Catgas Energia Santa Coloma 0 – FC Barcelona 4

El matx va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, però van ser els culers els que es van avançar al marcador gràcies al gol d’Adri. A mesura que passaven els minuts el control de la pilota era cada cop més blaugrana i les ocasions de gol s’anaven succeint. Al minut 12 Toni va aconseguir ampliar el marcador. La bona defensa barcelonista no va permetre que els locals fessin cap xut a la primera part.

A la tornada dels vestidors la intensitat va pujar, però el control del joc continuava sent del FC Barcelona. Gràcies a aquest domini els blaugranes van fer dos gols més. Els visitants van seguir atacant, però el marcador no va sumar cap diana més i el duel es va acabar amb el 0-4 final.