El futbol sala formatiu continua en la bona línia

El futbol sala formatiu continua en la bona línia

El Juvenil suma el millor resultat del cap de setmana culer amb 12 gols marcats en el seu partit

Juvenil: FC Barcelona 12 – AE Palma de Mallorca FS 2

El FC Barcelona va sortir mentalitzat de la dificultat de l’enfrontament, tenint molt present el partit de la primera volta a terres mallorquines, on van haver de patir fins a l’últim minut per aconseguir els tres punts. Amb aquesta premissa, els blaugranes van començar a imposar el seu joc col·lectiu i una gran intensitat defensiva des de la primera jugada del matx. Ràpidament en dues jugades a pilota parada es van marcar els primers gols, i seguidament un ràpid contraatac posava el 3 a 0. Els mallorquins no sabien com fer front al joc barcelonista i es van intentar defensar, però no va ser suficient i abans de l’equador de la primera meitat van fer el 4 a 0 que va encarrilar definitivament el partit. Tres jugades de molt encert barcelonista van posar el 7 a 0. El festival de joc català es va culminar abans de la mitja part per enfilar el camí dels vestidors amb un contundent 9 a 0.

A la represa, els nois de Martí Graells van seguir posant setge a la porteria balear, però l’efectivitat va decréixer. En algunes accions l’encert del porter del Palma i en d’altres les males decisions blaugrana van fer que s’erressin diverses oportunitats per posar un resultat més gran. Tot i així, tres bones accions van posar el 12 a 0. Quan ja semblava que el resultat final seria aquest, els blaugranes van cometre dos errors i en els últims 30 segons els balears van aconseguir dos gols seguits que posaven el definitiu 12 a 2.

La propera setmana els blaugranes visiten la sempre difícil pista del Catgas Santa Coloma en el clàssic català.

Infantil: Futsal Mataró 4 – FC Barcelona 8

El partit davant dels mataronins va ser força emocionant. L’equip va començar molt intens i als 20 segons del partit, Víctor va aprofitar una errada local per recuperar una pilota i marcar en un xut creuat. Al minut 9, Sergi va fer el 0-2 en un contraatac i cinc minuts més tard, una altra vegada Víctor va fer el tercer gol culer. Dos minuts abans d’arribar al descans va tornar a ampliar el marcador amb el quart gol, però tot just després, els del Maresme van marcar el primer del seu compte en un rebot.

A la tornada dels vestidors, els blaugranes van eixamplar la diferència en dos minuts i abans d’arribar a l’equador del segon període, el marcador reflexava un clar 1-7. Però a partir d’aquest moment, els locals van jugar més intensos en defensa i gràcies al porter-jugador van reduir la diferència al col·locar el 4-7. I quan quedaven pocs segons per acabar el matx, el blaugrana Aniol va fer el definitiu 4-8 per finalitzar el partit.

Aleví: AE Les Corts UBAE 1 – FC Barcelona 3

El partit va començar amb uns minuts amb imprecisions per a tots dos equips, però al minut cinc de joc, una bona jugada col·lectiva va permetre als blaugranes avançar-se al marcador. Els locals van pressionar en defensa i cap dels dos equips tenia ocasions clares per pujar més gols al marcador, i amb el 0-1 es va arribar a la mitja part.

Els segons 15 minuts van tenir més intensitat en el joc i fruit d’això, va ser el gol que Adri va fer al minut quatre de la segona part que permetia agafar un lleuger avantatge a l’Aleví blaugrana. Però l’alegria va durar poc, ja que els locals van marcar el seu únic gol i van retallar les diferències. Els culers van mirar de tornar a fer el seu joc de combinació i es va tornar a veure la millor versió dels nois de l’Albert Seró. I abans d’acabar el matx, una altra vegada Adri va marcar gràcies a una gran vaselina després de l’assistència del porter culer Pau, amb què es va arribar al final del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut