El futbol sala blaugrana continua amb bons resultats

Quatre victòries en quatre partits al futbol sala formatiu blaugrana

Juvenil: FC Barcelona 7 – CFS Montcada 2

El juvenil del FC Barcelona va guanyar l’únic equip que li havia tret punts aquesta temporada en una bona segona meitat.

El FC Barcelona va sortir decidit que no passés el mateix de la primera volta quan es va veure superat per un Montcada molt combatiu. D’aquesta manera, els primers minuts de domini barcelonista es van traduir amb un gol en una bona acció col·lectiva. Lluny de rendir-se, l’equip visitant va aprofitar dues errades defensives barcelonistes per posar  l’1 a 2 al marcador. Els nervis es van apoderar dels barcelonistes que no culminaven les diferents ocasions de les quals disposaven. No va ser fins a l’últim minut del primer període, quan una jugada molt similar al primer gol, va servir per igualar el matx.

A la represa, el FC Barcelona va tornar a la pista amb la lliçó ben apresa i ràpidament va aconseguir el 3 a 2. Aquest fet va trastocar els plans de l’equip visitant i va permetre als barcelonistes jugar amb molta més tranquil·litat, més encara quan als 5 minuts de la segona meitat es culminava al segon pal una gran jugada blaugrana. A partir de l’equador de la segona part, els blaugranes van poder sentenciar el matx amb dos gols més que van posar el 6-2. En aquest moment, l’equip visitant va optar per la tàctica del porter-jugador, però en una pèrdua el FC Barcelona posava el definitiu 7 a 2 en l’electrònic.

Cadet: CFS La Union 2 – FC Barcelona 5

El plantejament dels locals era molt clar. Tancar-se al darrere i mirar de sortir al contraatac per mirar de fer mal a la defensa blaugrana. El Barça va jugar amb tranquil·litat movent la pilota i Dani va obrir el marcador però dos minuts més tard els colomencs van empatar aprofitant una pèrdua de pilota. Tot i tenir la possessió i les ocasions, els gols no van arribar i els primers 20 minuts el partit va acabar en 1-1.

A la represa, la tònica era molt semblant que a la primera part. Marc Anton va desfer la igualada en una jugada d’estratègia però una nova pèrdua, va permetre un altre empat. L’equip es va centrar i en dos minuts de joc molt bons, els culers van poder fer tres gols que van deixar el matx sentenciat, tot i que els blaugranes haguessin pogut ampliar encara més el seu avantatge. El marcador final de 2-5 favorable als interessos visitants és just pel que es va veure a la pista.

Infantil: Natació Sabadell 2 – FC Barcelona 8

Els sabadellencs van començar el matx fent molta pressió a dalt i mirant de dificultar el joc blaugrana que, tot i tenir alguna ocasió per marcar, no va poder trobar la porteria rival. Però al minut 8 i al 10, Otto i Aniol van inaugurar el marcador. Els locals van poder retallar les diferències pocs minuts després, però abans de marxar als vestidors, Adri va fer l’1-3 amb un xut exterior.

L’inici de la segona part va ser totalment culer. Otto en dos minuts va fer dos gols que van deixar el partit molt encarat. Aniol va fer el sisè poc després i els del Natació Sabadell van aprofitar un rebuig del porter per tornar a marcar. Però encara quedaven dos gols per pujar al marcador que van venir gràcies a un golàs des de la banda de Víctor i l’últim i definitiu va ser obra d’Adri per deixar el 2-8 final.

Aleví: FC Barcelona 4 – Catgas Santa Coloma 1

Gran partit el jugat per l’aleví blaugrana davant dels colomencs del Catgas Santa Coloma, en què els blaugranes van fer un joc combinatiu molt bo que va permetre que Dani s’avancés al marcador amb una bona jugada col·lectiva. Els visitants ho intentaven amb pilotes llargues per tal de sorprendre la defensa blaugrana, però els jugadors del Barça estaven molt atents. Abans d’arribar al descans, dues jugades al segon pal van permetre que els locals marxessin al vestidor amb un 3-0 favorable.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica que la primera amb un domini del joc per part dels blaugranes, tot i que no van tenir gaire encert de cara a porteria. A les acaballes del matx, una falta directa va permetre marcar el quart gol per als interessos culers i a l’últim minut, els colomencs van marcar el seu únic gol del partit per deixar el marcador en 4-1 favorable al Barça Lassa.