Derrota del Juvenil i victòries de la resta d’equips del futbol sala formatiu

Tot i la derrota del Juvenil, els altres tres equips del futbol sala formatiu sumen tres victòries

Juvenil: Broncesval CFS Montcada 6 – FC Barcelona 3

El FC Barcelona juvenil va començar el partit de la millor manera possible, ja que en el primer minut aconseguia posar-se per davant en el marcador en una jugada de banda. A partir d’aquell moment, els barcelonistes van exercir el domini del joc, però amb poca fluïdesa, i això feia que no disposés de gaires oportunitats. A la meitat de la primera part, els àrbitres van donar gol en un xut dels locals. Tot i així, els blaugranes es van sobreposar i abans de la mitja part es van tornar a avançar, en aquest cas a la sortida d’un córner.

El guió, a la segona meitat, va canviar radicalment i els vallesans van sorprendre els barcelonistes en dues jugades per posar-se per davant en el marcador. A partir d’aquí, els nois de Martí Graells van intensificar el seu domini i van aconseguir igualar l’electrònic a tres. Quan semblava que els barcelonistes podrien superar l’ensurt, en un córner, el Montcada tornava a posar-se per davant a l’electrònic. Ja als minuts finals, en un llançament de 10 metres i una pèrdua jugant de porter-jugador, els vallesans van aconseguir el marcador final de 6 a 3.

Tot i la derrota, el FC Barcelona continua encapçalant la classificació, amb dos punts d’avantatge sobre el CatGas Santa Coloma.

Cadet: FC Barcelona 6 – CE Sant Julià 1

Els blaugranes van sumar una nova victòria al partit disputat a la Ciutat Esportiva davant dels andorrans del CE Sant Julià. Els culers van dominar el matx des de l’inici i van fer un partit molt seriós que els va permetre vèncer per 6-1. Amb aquesta victòria, els barcelonistes segueixen al capdavant de la classificació i la propera setmana jugaran a la complicada pista del CE Futsal Mataró.

Infantil: FC Barcelona 10 FS – CN Caldes 5

Tot i començar perdent el matx al primer minut de joc, els blaugranes van saber capgirar la situació i no van perdre la calma per sumar tres gols a la fi de la primera part. Els blaugranes van crear moltes oportunitats que no van poder materialitzar, gràcies a la bona disposició dels visitants i a la falta d’encert local.

A la represa, el ritme de pilota va millorar considerablement i, amb una millor circulació, l’equip es va trobar més còmode a la pista i va permetre que els blaugranes fessin set gols més, amb un repòquer de l’Aniol Vendrell, que va marcar cinc dianes. Tot i això, tres errades defensives van permetre que els de Caldes marquessin tres gols per deixar el marcador final en 10-5.

Aleví: CFS Montcada 1 – FC Barcelona 7

Els locals van cedir el control de la pilota als blaugranes, que van disposar de moltes ocasions durant la primera meitat, malgrat que durant els primers minuts no van tenir encert. A poc a poc, el Barça va millorar el joc col·lectiu en atac i es va avançar al marcador mitjançant Toni, a la sortida d’un córner. Minuts més tard, marcava Adri. Abans de finalitzar els primers 15 minuts, Akim va fer el tercer gol culer.

A la tornada dels vestidors, els culers van apujar el ritme de joc i l’equip va gaudir de més oportunitats que al primer temps. Però no va ser fins al minut 19 que Dani no va tornar a sumar un altre gol al marcador blaugrana. I, en cinc minuts, els barcelonistes van fer tres gols més que van deixar el partit sentenciat fins que els locals van fer el seu únic gol, ja a les acaballes del partit, per deixar el resultat final en 1-7.