Bon inici de temporada per al futsal formatiu

Els més joves s’estrenen amb victòries a la Lliga i el Juvenil se situa líder de la classificació

Juvenil: FS CET 10 0 – FC Barcelona 9

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar a un rival que a la segona part va abaixar el ritme, la qual cosa va permetre ampliar la diferència al marcador.

Als primers minuts es va veure que el FC Barcelona visitava la pista de Bac de Roda amb ganes que no hi hagués cap sorpresa i, d’aquesta manera, Parra inaugurava el marcador al minut 3. Aquest fet va donar confiança als blaugranes, que van poder eixamplar la diferències per mitjà de Luis. A les acaballes de la primera part una altra vegada Parra posava el 0 a 3 amb què es va arribar a l’equador del partit.

A la represa el CET 10 va intentar reduir les diferències als primers minuts, però a la sortida d’una banda Parra marcava en el segon pal el 0 a 4 que semblava sentenciar el matx. A partir d’aquí els de Sant Martí van abaixar els braços i els barcelonistes van dominar totalment el partit i van anar aconseguint marcar fins a arribar el definitiu 0 a 9.

Cadet: Sala 5 Martorell 1 – FC Barcelona 13

En la seva estrena a la Lliga el cadet blaugrana va visitar la pista del Sala 5 Martorell. La superioritat culer va ser evident des de l’inici i ja al minut tres els visitants guanyaven per 0-3. La bona feina dels blaugranes va permetre que el marcador a la mitja part fos impossible de remuntar en acabar en 1-9.

Tot i que a la segona part el Barça va gaudir de bones oportunitats per eixamplar el marcador encara més, unes vegades el desencert en atac i d’altres la bona feina de la defensa local no van permetre una diferència més gran. El resultat final va ser d’1-13.

Infantil: EFS Palafolls 4 – FC Barcelona 6

La primera part blaugrana va ser d’un bon joc col·lectiu amb gran domini de la pilota que va generar força ocasions de gol. El conjunt barcelonista va avançar-se amb tres gols, però en un error defensiu culer els locals van retallar les diferències. Ràpidament, però, el Barça va tornar a marcar per deixar el marcador a la mitja part en 1-4.

A la tornada dels vestidors els de Palafolls van sortir amb moltes ganes i en només cinc minuts van empatar. Els blaugranes van saber tranquil·litzar el seu joc i tornar a prendre la iniciativa per marcar dos gols més que els van donar la victòria.

Aleví: FC Barcelona 11 – Sant Andreu de la Barca 2

Els més joves del futbol sala formatiu culer van començar la Lliga disputant el seu partit a la Ciutat Esportiva amb un joc convincent i força combinatiu. Ben aviat el marcador es va estrenar amb un gol culer que va permetre que a la mitja part s’arribés a un clar 7-0. La segona meitat va ser molt similar a la primera, amb domini culer del joc, però uns minuts de descontrol local van permetre que els rivals marquessin en dues ocasions. Tot i així, la diferència al marcador final no va deixar gaire marge per a les sorpreses.