Bon cap de setmana al futbol sala formatiu blaugrana

Bon cap de setmana al futbol sala formatiu blaugrana

Triomfs còmodes dels dos equips blaugrana que van jugar un partit oficial

Juvenil: Sala 5 Martorell 3 – FC Barcelona 14

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar amb claredat al cuer de la categoria i des del primer minut es va veure el domini dels blaugranes, que van disposar de diverses ocasions i van aconseguir dos gols. Tot i això, a la sortida d’un córner l’equip del Baix Llobregat va posar l’1 a 2, però el FC Barcelona va reaccionar ràpidament i van marcar cinc gols seguits que van sentenciar el matx. A pocs minuts per a la mitja part, en una bona jugada local, es van reduir les diferències. Però l’equip blaugrana va marcar el 2 a 8 en la jugada posterior a treure des del cercle central. Amb aquest marcador es va arribar a la conclusió dels primers 20 minuts de joc.

A la segona meitat el partit va seguir amb el mateix guió que en el primer acte. D’aquesta manera, les ocasions es van succeir a la porteria local i de mica en mica la diferència de gols es va anar eixamplant fins al 2 a 14. Als últims minuts els locals van poder fer un tercer gol per deixar el resultat final en 3 a 14.


Cadet: FC Barcelona 6 – Club Natació Sabadell 3

El FC Barcelona va jugar un partit ajornat davant dels sabadellencs i van guanyar un partit més complicat del que mostra el marcador final. Els visitants van començar el matx amb una defensa en zona, però els blaugranes van saber trencar-la i Povill amb dos gols va avançar el FC Barcelona. Abans d’arribar al descans els culers van tornar a marcar, però els de Sabadell van retallar les diferències.

A la segona meitat la tònica del partit continuava de la mateixa manera i Arnau va fer el 4-1. Els rivals van sortir amb el porter-jugador i van ser capaços de reduir les diferències. Però Povill va tornar a fer un altre doblet que va sentenciar el matx definitivament, tot i que quan quedaven 20 segons, l’equip contrari va fer el definitiu 6-3 en un error defensiu local.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut