A un pas del títol

L’equip cadet es va quedar a les portes de sumar el títol de campió d’Espanya

Semifinals: Ciudad de Móstoles 3 – FC Barcelona 5

El campió madrileny, amfitrió de la fase final, va dominar els primers minuts del partit. En un vist i no vist, el Ciudad de Móstoles va marcar dos gols que posaven en perill l’accés a la gran final. Després del bon inici, els locals no van poder aguantar el ritme físic del partit i el Barça Lassa va començar a gaudir de la possessió i de clares ocasions. A falta d’un minut per al descans, Marc Anton va fer el 2-1 en una jugada d’estratègia.

A la represa, els culers van sortir amb més intensitat que els rivals i en només quatre minuts van capgirar el resultat amb gols de Marc Anton i Povill. El Ciudad de Móstoles va augmentar la pressió sobre la possessió barcelonista i a falta de quatre minuts per al final del partit van aconseguir el 3-3. Lluny d’amoïnar-se, el Barça Lassa va fer el 3-4 de la mà de Marc Anton i a falta de trenta segons, Christian va fer el definitiu 3-5 aprofitant el porter jugador dels locals.

Final: ElPozo Múrcia 4 – FC Barcelona 2

El partit va començar amb El Pozo Múrcia més encertat en la pressió i en la circulació de pilota. De fet, als cinc minuts de l’inici van marcar l’1-0 en una gran jugada col·lectiva. Amb el gol aconseguit, els murcians ho van confiar tot a la seva defensa agressiva, que era molt difícil de superar per als culers. Tot i això, el bon treball del Barça Lassa va desactivar la defensa i els darrers deu minuts de la primera part van tenir color blaugrana, amb un llançament al pal de Povill inclòs.

El desgast físic de la semifinal va ser clau a la represa. Els jugadors del Barça Lassa no van poder aguantar el nivell d’intensitat dels murcians, que ho van aprofitar per anotar dos gols consecutius i posar el 3-0 a falta de dotze minuts. El Barça, però, no es va donar per vençut i amb porter jugador va fer dos gols en només un minut, i van tornar a creure en la remuntada. Tot i el 3-2 al marcador, els cadets van continuar jugant de cinc, però no van estar encertats de cara a la porteria dels murcians, que a l’última acció del partit van fer el 4-2 definitiu.