Tres victòries, un empat i una derrota

El B perd a Antequera i el Juvenil apallissa El Cadet i l’Infantil guanyen els andorrans del Sant Julià. L’Aleví va empatar

Barça B: UMA Antequera 5 – FC Barcelona 4

Tot i la derrota de la setmana anterior, els d’Andreu Plaza van viatjar a Antequera amb la intenció de recuperar el temps perdut i mirar de sumar punts davant d’un rival que encara no sap el que és perdre aquesta temporada. Però el partit no va començar com els blaugranes tenien previst i els jugadors barcelonistes van encaixar quatre gols a la primera part, cosa que va fer gairebé impossible la remuntada.

La segona part va començar amb un gol d’Esteban que retallava diferències i feia pensar que la remuntada podia ser possible. Però el cinquè gol de l’Antequera va tallar de soca-rel les esperances culers. El Barça va començar a jugar amb el porter-jugador per retallar diferències i van aconseguir-ho mitjançant Juan Emilio en dues ocasions. I ja gairebé a les acaballes del matx Ferran Plana va fer el quart gol culer, amb el qual va acabar el partit.

Juvenil: CES Bosco Rocafort 2 – FC Barcelona 17

Tot i que en aquest inici de campionat el Bosco Rocafort, ascendit recentment a la categoria, s’estava mostrant molt ferm a casa seva, el partit davant dels blaugranes no va tenir gaire història. El Barça va dominar tot l'enfrontament de principi a fi sense donar cap opció al rival. Ja al minut 5 els visitants guanyaven per 0-4 i el resultat al final dels primers 20 minuts reflectia un clar 1-9.

A la represa, el joc no va ser tan brillant com a la primera meitat. Era una mica més ensopit i als jugadors del Bosco els començaven a fallar les forces. Llavors els blaugranes van tornar a desplegar el seu joc i van acabar el matx amb un rotund 2-17 que deixava ben clar com havia transcorregut el partit.

Cadet: FC Barcelona 4 – CE Sant Julià 0

La primera part va ser un partit força ensopit i amb molt poc ritme de joc per part dels dos equips. L’equip andorrà se sentia d’allò més còmode defensant-se a mitja pista i intentant sortir en algun contraatac esporàdic. Els blaugranes una vegada i una altra topaven amb la bona defensa pirinenca. Tot i així, els barcelonistes van disposar de diverses ocasions per inaugurar el marcador, però en alguns moments la mala presa de decisió local i en altres l’encert de Marc van fer que s’arribés a l’equador del matx amb el marcador inicial.

A la represa el panorama va canviar i els nois de Martí Graells van sortir decidits a no deixar-se sorprendre. D’aquesta manera, Juanfran inaugurava el marcador culminant una jugada d’estratègia. A partir d’aquell instant el FC Barcelona va continuar posant setge a la porteria visitant i en tres minuts de bon joc i encert Alejandro i Jose van posar el 3 a 0 al marcador que pràcticament el sentenciava. A l’últim minut Roger certificava la victòria barcelonista culminant un ràpid contraatac.

Infantil: FC Barcelona 11 – CE Sant Julià 0

Tot i la diferència al marcador final, els andorrans són un equip que sempre ha creat problemes als blaugranes. Van començar amb una defensa molt tancada que no permetia fer el joc habitual, però gràcies a l’encert i la mobilitat sense pilota els culers van avançar-se al marcador per 3-0. A partir del tercer gol el partit va canviar totalment favorable als interessos locals, els quals van poder desenvolupar el seu joc en atac i defensa i el marcador a la mitja part va acabar en 9-0. A la represa la intensitat de tots dos equips va baixar considerablement i només es van veure dos gols més a favor del FC Barcelona.

Aleví: EFS Blanc Blava Despí 3 – FC Barcelona 3

El nivell dels dos equips és molt semblant, i prova d’això és el resultat final a tres. Els locals es van avançar a l’equador del primer període. Els blaugranes van mirar d’empatar però, malgrat tenir força oportunitats, no van aconseguir-ho. A la tornada dels vestidors l’equip va mirar de retallar diferències al més aviat possible. Sergi va fer l’empat i només un minut més tard els de Sant Joan Despí es va avançar. Però la reacció va ser immediata i Juan va restablir l’empat. En una errada blaugrana els locals van tornar a avançar-se. Els darrers minuts van ser de domini absolut culer i Jordi va fer el tercer i definitiu gol amb què va acabar el partit.