Tots líders

Tots líders

El futbol sala formatiu continua liderant les seves lligues

Barça B: FC Barcelona 3 – Plásticos Romero Cartagena 1

Els homes d’Andreu Plaza arribaven a la Ciutat Esportiva per mirar de defensar la primera posició de la classificació. Però, al minut sis, i després d’una jugada d’estratègia, els visitants es van avançar amb un gol de Cánovas. Els culers van empatar immediatament amb un gol de Juan Emilio que deixava l’empat al marcador fins arribar a la mitja part.

A la represa la situació es va capgirar de bon començament. Javi Matías, en pròpia porta, va desfer l’empat només començar la segona part, i això va donar certa tranquil·litat al conjunt culer. A l’equador del segon període Constantino va aconseguir el tercer en un ràpid contraatac i, tot i que els visitants van provar de reduir distàncies jugant amb el porter jugador, el marcador ja no va tornar a moure’s.

Juvenil: FS CET 10 2 – FC Barcelona 13

El juvenil blaugrana va visitar el pavelló de Bac de Roda per jugar davant un rival que havia aconseguit dues victòries consecutives. Els barcelonistes van poder fer dos gols ben aviat que els van donar certa tranquil·litat per desenvolupar el seu joc i agafar el ritme del partit. La defensa agressiva dels locals va ser penalitzada amb moltes faltes, i els culers van desaprofitar dos dobles penals que els haurien donat un avantatge important. El CET 10, però, va fer un gol per reduir distàncies. Tot i aquest ensurt, els blaugranes van marcar-ne tres més per arribar a la mitja part amb un 1-5.

La segona part va ser de domini absolut culer. El cansament acumulat als primers 20 minuts va permetre que el Barça jugués més còmodament i els gols van anar caient fins a arribar al 2-13 final. Amb aquesta victòria, el Barça ha acabat com a campió d’hivern abans de finalitzar la primera volta de la Lliga.

Cadet: Jesús-Maria CE 1 – FC Barcelona 2

Els cadets van visitar la difícil pista del Jesús-Maria. La primera part va ser de domini aclaparador per part blaugrana, però les ocasions de gol no arribaven. Mentrestant, els locals esperaven al darrere mirant d’aprofitar les ocasions que tenien al contraatac. Quan semblava que el resultat acabaria en empat a zero abans de marxar cap al descans, el Barça va fer el primer gol, amb què van acabar la primera part.

A la segona part els nois de Martí Graells van sortir decidits a sentenciar el matx, i d’aquesta manera Roger feia el 0 a 2 culminant un ràpid contraatac. Tot i tenir moltes oportunitats per sentenciar el partit, els culers van fallar totes les ocasions creades. Quan faltava un minut per acabar l'enfrontament els locals van retallar diferències, però els blaugranes van controlar la pilota i no van permetre la sorpresa d’un empat. Amb aquesta victòria els culers continuen invictes a la competició de Lliga i s’asseguren arribar al final de la primera volta com a líders de la categoria.

Infantil: Futsal Mataró CE 0 – FC Barcelona 8

El partit va començar molt igualat entre els dos equips. Els mataronins pressionaven la sortida de pilota, tot i que el Barça superava prou bé la pressió rival. Als cinc minuts els blaugranes es van avançar al marcador, cosa que els va permetre jugar amb la confiança necessària per acabar el primer període amb un 0-4. A la segona meitat els culers dominaven el joc, i això va fer que la diferència s’eixamplés fins a arribar al 0-8 final.

Aleví: FC Barcelona 9 – Futsal Mataró CE 0

Els més petits del futbol sala culer van jugar contra el Futsal Mataró un partit en què van dominar clarament el primer període i en què van tenir moltes oportunitats per marcar, però només van poder anar als vestidors amb un 0-3 després de desaprofitar nombroses ocasions. A la represa el domini del joc va continuar de la banda blaugrana. La diferència va ser l’encert de cara a porteria, que va permetre que els jugadors barcelonistes ampliessin la distància per tancar el partit amb un clar 9-0.