Tots guanyen

Bon cap de setmana culer en què guanyen els cinc equips de futbol sala formatiu

Barça B: Melilla FS 3 – FC Barcelona 5

Important victòria dels d’Andreu Plaza que els permet recuperar la confiança perduda després de les derrotes que els han fet perdre el liderat de la Segona Divisió de la LNFS. Tot i això, es mantenen a només un punt de diferència amb el líder, l’UMA Antequera.

El matx va començar de manera fantàstica per al Barça quan al minut dos Adrián Ortego obria el marcador. Els locals van mirar de retallar diferències, però no van poder aconseguir-ho fins al minut 15 de la primera meitat. Però en la jugada posterior el blaugrana Esteban va tornar a avançar el Barça. L’alegria va durar poc, ja que el Melilla va tornar a empatar. Però, en un final de la primera part una mica boig, Juan Emilio va fer dos gols de manera consecutiva que permetien marxar al vestidor amb 2-4.

La segona part va començar amb la intenció dels locals de retallar les diferències, però no van poder aconseguir-ho fins a l’equador del període. El Melilla va intentar l’empat amb el porter jugador, però quan quedava només un minut el porter Joan va marcar aprofitant la porteria buida dels locals.

Juvenil: FC Barcelona 12 – Club Natació Sabadell 2

EL FC Barcelona va rebre els sabadellencs amb l’atenció necessària tenint en compte que es tractava d’un equip que els havia creat moltes dificultats en el partit d’anada. De fet, el partit no podia començar pitjor per als interessos blaugrana quan als 20 segons van encaixar el primer gol. A partir d’aquell moment els culers van fer-se amos del ritme de joc, i amb una gran intensitat en atac i en defensa van arribar a la mitja part amb un parcial de 7-1.

Amb el resultat gairebé decidit, el ritme de joc a la segona part va baixar lleugerament: Fruit d’això és el segon gol visitant. A partir d’aquí, els barcelonistes van tornar a reaccionar i van ser capaços de marcar cinc gols per deixar el resultat en 12-2. La propera jornada l’equip podria proclamar-se campió de Lliga si guanya el seu partit i el Futsal Mataró no fa el mateix amb el seu.

Cadet: FC Barcelona 12 – Club Natació Sabadell 2

El Natació Sabadell va voler sorprendre el líder jugant amb el porter jugador des del primer moment. Els blaugranes es van saber defensar a les primeres accions, i quan tenien la pilota creaven perill a la porteria vallesana. D’aquesta manera Juanfran i Dani marcaven dos gols als primers minuts. Sobre la meitat d’aquest primer temps el partit va embogir una mica, cosa que va fer que Andreas aconseguís el 3 a 0, però l’equip sabadellenc va aprofitar aquest moment per inaugurar el marcador per mitjà d’Alex. Abans que s’arribés a la mitja part Dani i Roger eixamplaven la diferència, 5 a 1, que pràcticament sentenciava el matx.

A la represa va seguir la mateixa tònica, però el joc blaugrana va millorar. Això va fer que la superioritat fos total, i en cinc minuts van marcar quatre gols seguits. En un error defensiu barcelonista a la sortida d’un córner Serni aconseguia marcar el 9 a 2. Aquest fet va ser un miratge, ja que els nois de Martí Graells van continuar mostrant les seves ganes d’oferir la seva millor versió. Els barcelonistes van aprofitar per marcar tres gols més per posar el definitiu 12 a 2 al marcador. Amb aquesta victòria el Cadet del FC Barcelona continua líder i prepara amb confiança la difícil visita al camp del Marfil Santa Coloma de la setmana que ve.

Infantil: FC Barcelona 5 – AE Les Corts UBAE 1

L’equip infantil blaugrana es va veure les cares amb el segon classificat sabent que amb una victòria deixarien la Lliga pràcticament decidida. Tot i que la primera part va ser molt igualada, van ser els visitants els que van avançar-se al marcador. En la jugada següent els blaugranes van aconseguir l’empat abans de marxar als vestidors. A la tornada del descans el ritme de joc va ser molt més alt i les opcions de marcar es van multiplicar. Així van arribar tres gols que van desmuntar l’estratègia dels rivals. Van mirar de reduir les diferències amb el porter jugador, però encara va arribar el cinquè dels blaugranes. L’equip dirigit per Pep Ruiz només necessita dos punts en els cinc partits que queden per proclamar-se campió de Lliga.

Aleví: Martorell AE 0 – FC Barcelona 8

El matx va començar amb un bon ritme i va fer que al minut sis el marcador assenyalés un 0-3 favorable als blaugranes. La bona disposició en defensa va complicar molt la sortida de la pilota dels locals, i abans de marxar als vestidors els culers van fer un altre gol. La segona part va seguir amb la mateixa tònica que la primera i el FC Barcelona va continuar tenint moltes oportunitats de fer gol. El domini era culer i els gols van anar arribant fins que el marcador va reflectir el 0-8 final.