Tots els equips formatius tornen a guanyar

Els blaugranes van sumar els seus partits amb victòries

Barça B: Sierra Salinas Villena 0 – FC Barcelona 5

El FC Barcelona es manté al capdavant de la classificació en guanyar per 0-5 el Sierra Salina Villena en un partit molt complet de tots els jugadors dirigits per Andreu Plaza. Ben aviat Esteban va fer el primer gol blaugrana, que va donar la tranquil·litat necessària als blaugranes per fer el seu joc. Una mica abans d’arribar a la mitja part una altra vegada Esteban va tornar a marcar. Amb aquests dos gols, el jove jugador culer ja n'ha fet 18 al campionat i és el tercer màxim golejador de la categoria. A més, Adrián Ortego, pràcticament a punt d’acabar els primers 20 minuts, va ampliar la diferència amb un altre gol.

La segona part va començar amb els locals més ben posicionats al camp i amb la ferma intenció de retallar les diferències al més aviat possible. Tot i gaudir d’algunes oportunitats, el porter del Barça, Joan Miñano, va aturar les pilotes rivals i no va permetre que la seva porteria s’estrenés. El Barça també tenia les seves oportunitats i no veia perillar el resultat. Amb un Villena abocat en atac, Raúl Gómez i Portillo van ampliar l’avantatge culer per deixar el marcador final en 0-5.

Juvenil: AE Les Corts UBAE 1 – FC Barcelona 5

El partit davant dels barcelonins era de la màxima rivalitat, i una prova d’això és la quantitat de gent que hi havia a la grada del Pavelló de l’Illa Diagonal. Els blaugranes volien tallar de soca-rel la ratxa de 13 victòries  dels locals i el partit va començar amb una defensa blaugrana molt intensa que va propiciar errors dels jugadors de Les Corts. Precisament una pilota recuperada va servir per avançar-se al marcador. Els locals no van defallir i en una jugada a pilota parada van fer l’empat. Així, amb el marcador amb empat a 1, els dos equips van arribar a la mitja part.

A la tornada dels vestidors la defensa a la primera línia es va tornar a intensificar. I a falta de nou minuts per acabar el partit els blaugranes es van tornar a avançar a l'electrònic. Els visitants eren superiors i les ocasions de gol anaven arribant fins a marcar el 1-3. Els locals van decidir jugar amb el porter jugador, però la defensa blaugrana es va mostrar molt sòlida i no va cometre errors. El FC Barcelona va aprofitar la situació de joc i va fer dos gols més per deixar el resultat final en 1-5.

Amb aquesta victòria els blaugranes augmenten a 10 punts la diferència amb els seus perseguidors immediats i fan un pas de gegant cap al títol de Lliga.

Cadet: CE Sant Julià 2 – FC Barcelona 5

De bon començament ja es va veure que el Sant Julià seria un rival molt incòmode per als barcelonistes, ja que, amb una defensa molt ben organitzada, feia estèrils tots els atacs barcelonins. Tot i això, el FC Barcelona va disposar de diverses ocasions per inaugurar el marcador. Aquest fet no va arribar fins al minut 7, en què Andreas va obrir el marcador. En aquest moment es va intensificar el domini culer, però sense cap mena d’efectivitat. Quan faltaven quatre minuts per al final de la primera part una indecisió a la defensa blaugrana va fer que el Sant Julià empatés el matx. Amb aquest resultat es va arribar a la fi de la primera meitat.

A la tornada dels vestidors els blaugranes van sortir amb la intenció de resoldre el partit tan ràpid com fos possible, però la realitat va ser molt diferent, ja que els andorrans aprofitarien en una pèrdua barcelonista per posar-se per davant en el marcador en un ràpid contraatac. A partir d’aquell moment els nervis es van apoderar dels blaugranes. Cap a la meitat de la segona part, però, el domini culer era absolut i les ocasions se succeïen, però en alguns casos el porter andorrà i en d’altres els pals feien que el marcador no es mogués. Quan faltaven sis minuts per al final els andorrans van disposar d’un doble penal que hauria eixamplat la diferència, però Eric va aturar de manera magistral. Això va donar confiança als nois de Martí Graells, i Juanfran marcava l’empat a falta de cinc minuts. Mario, a tres minuts del final, va avançar el FC Barcelona, i enmig de l’eufòria culer Biel va sentenciar el matx. I, a poc per acabar, Juanfran va culminar una bona jugada trenada dels barcelonistes.

Amb aquesta victòria el Cadet del FC Barcelona continua en la primera posició mantenint la diferència amb el seu màxim rival, el Marfil Santa Coloma.

Infantil: CE Sant Julià 0 – FC Barcelona 7

Les defenses van dominar clarament el partit durant la primera part. Tot i que els blaugranes van disposar d’algunes accions clares per obrir el marcador, tots dos equips van marxar als vestidors sense haver encaixat cap gol. A la represa la circulació de la pilota va començar a millorar i això va fer que en només cinc minuts els blaugranes marquessin tres gols. Amb la tranquil·litat al marcador, el joc va millorar fins a arribar al 0-7 definitiu.

Aleví: FC Barcelona 8 – EFS Blanc Blava Despí 1

El partit va començar força bé per als interessos culers després que els locals s’avancessin gràcies a un gol ben matiner. Però el joc no era l’esperat i els visitants van fer l’empat cap al minut 10. Tot i això, els blaugranes van marcar dues dianes abans de marxar cap al vestidor. La segona part va començar diferent de com havia acabat la primera. La fluïdesa en el joc i el gran nombre d’oportunitats de cara a porteria van provocar un domini aclaparador de l’aleví culer. El 8-1 final demostra la clara superioritat culer durant tot el partit.