L’última jornada de l’any del futbol sala formatiu

El Barça B acaba el 2014 com a líder de la Segona Divisió, i els altres equips inferiors també estan en una bona línia

L'última jornada del futbol sala formatiu del 2014 ens ha deixat grans resultats, així com el lideratge del Barça B, que disputa la Segona Divisió, després de completar un gran final d'any. A continuació repassem els resultats de tots els equips del futbol sala formatiu:

Barça B: O Parrulo Ferrol 0 – FC Barcelona 5

Malgrat que la primera part no es va veure cap gol, tots dos equips van tenir possibilitats de marcar, però els porters van tenir actuacions molt destacades que van evitar-los. El Barça va dominar el joc gràcies a la forta pressió a la sortida de pilota que feia sobre els gallecs. Els d’Andreu Plaza van mantenir-se ferms al seu pla de joc i van marxar als vestidors sense haver rebut cap gol.

A l’inici del segon temps els locals van sortir amb la intenció de treure profit del fet de jugar a casa. Tot i tenir dues bones oportunitats, no van poder aprofitar-les i Esteban va avançar els culers al minut 26. Les oportunitats es van anar alternant però en un ràpid contraatac Juan Emilio va fer el 0-2. Un minut després Esteban va xutar des de fora de l’àrea per augmentar la diferència al marcador. Els gallecs van haver de sortir amb el porter jugador per retallar diferències, i Ferran Plana, per dues vegades, va marcar i sentenciar el partit amb el 0-5 final. Els blaugranes, amb aquesta victòria, es destaquen a la primera posició de la classificació amb una avantatge de sis punts sobre el segon classificat, l’UMA Antequera.

Juvenil: FC Barcelona 15 – FS La Unión 4

Tot i que els colomencs van sortir a totes als primers minuts de joc, el Barça va imposar el seu joc i a poc a poc va anar imposant el seu estil. Els blaugranes van realitzar una primera part molt bona amb un joc ràpid i amb molta intensitat que va donar-los la possibilitat de trobar la xarxa rival fins a vuit vegades abans de marxar cap als vestidors.

La segona meitat va començar diferent. Els visitants, dirigits per l’exblaugrana Javi Rodríguez, van jugar millor que els primers minuts i van retallar diferències amb dos gols. Després de les dues dianes els culers van reaccionar i van tornar a imposar el seu joc i la seva superioritat. El resultat final de 15-4 deixa clar el joc dels dos equips. Els blaugranes acaben la primera volta de la Lliga sense perdre cap punt, havent marcat 166 gols i havent-ne encaixat només 28.

Cadet: FC Barcelona 17 – CFS Laguna 1

El Cadet del FC Barcelona va apallissar el cuer i aconsegueix completar la primera volta amb ple de victòries. Els blaugranes, que guanyaven per 8-1 al descans, van marcar nou gols més en una segona part que va seguir el mateix guió de la primera fins al 17-1 final. Amb aquesta victòria el FC Barcelona aconsegueix el ple de victòries a la primera volta, i continua líder amb 8 punts d’avantatge sobre els seus rivals directes, el Les Corts i el Marfil Santa Coloma.

Aleví: Natació Sabadell 2 – FC Barcelona 8

El partit va començar molt igualat durant els primers minuts de joc amb alternatives per a tots dos equips. Però els blaugranes van estar molt encertats de cara a porteria i van fer un parcial de 0-4 que els donava molta tranquil·litat. En una errada defensiva els sabadellencs van retallar diferències, tot i que abans d’acabar la primera part els d’Albert Seró van tornar a marcar. La segona part va continuar amb el domini culer. La pressió blaugrana no permetia que els locals fessin el seu joc, i el resultat de 2-8 va ser just pel que es va veure a la pista durant tot l'enfrontament.

Altres partits: Infantil: FC Barcelona 15 – FS Montcada 0