El Juvenil, l’Infantil i l’Aleví, classificats per jugar la final de la Copa Catalunya

Només el Cadet no es va classificar per disputar la final de la Copa Catalunya

Juvenil: AECS L’Hospitalet 2 – FC Barcelona 13

El partit va començar amb total domini blaugrana, però els riberencs estaven ben tancats defensivament i aconseguien aturar les embranzides blaugrana. La superioritat culer es va fer palesa amb el primer gol, però l’empat dels locals va fer embogir la nombrosa afició congregada al pavelló. Tot i això, els culers van seguir fent el seu joc i van eixamplar la diferència al final dels primers 20 minuts per deixar el marcador en 1-6.

A la segona meitat el partit es va endurir, però el FC Barcelona va continuar fent el seu joc i els gols van continuar caient de la banda blaugrana. El resultat final de 2-13 demostra la gran superioritat culer a les semis de la Copa Catalunya. Amb aquesta victòria els barcelonistes es classifiquen per disputar la final i encara hauran d’esperar a conèixer el rival. De moment es poden centrar en el Campionat d’Espanya del proper cap de setmana.

Cadet: Futsal Mataró 6 – FC Barcelona 5

Els blaugranes van començar el partit amb molta concentració i efectivitat. Prova d’això va ser que en el minut 3 Carles, per partida doble, posava el 0 a 2 en el marcador. Seguidament el domini blaugrana era evident i sobre l’equador d’aquesta primera meitat, Roger culminava una jugada d’estratègia per posar el 0 a 3. A partit d’aquest moment, els mataronins es van treure la son de les orelles i van aconseguir posar a prova en un parell d’intervencions el porter Carlos. En els minuts finals de la primera part, Xavier va reduir les diferències en el marcador. D’aquesta manera, els dos equips enfilaven el camí dels vestidors amb un 1 a 3.

A la segona part, els barcelonistes van sortir disposats a sentenciar el matx. Semblava que ho aconseguien, quan en el minut 27 de partit Biel marcava l’1 a 4. Però l’equip del Maresme es va poder posar en partit gràcies a un penal transformat per Joe. A la jugada següent, una pèrdua blaugrana Xavier la culminava per posar el 3 a 4 en l’electrònic. Aquest fet va fer que els barcelonistes reaccionessin i Juanfran tornava a eixamplar la diferències posant el 3 a 5. Semblava que els nois de Martí Graells sentenciarien el partit, a més després de disposar d’un doble penal i un penal. En canvi, després de desaprofitar aquestes dues oportunitats el Mataró va aconseguir dos gols seguits que van fer embogir el pavelló. Amb el 5 a 5 en el marcador, els blaugranes van disposar de dues clares oportunitats per tornar a recuperar l’avantatge, però no ho van aconseguir i a falta d’un minut per a la finalització, Gerard marcava el definitiu 6 a 5.

Infantil: FS Manresa 2 – FC Barcelona 6

L’enfrontament entre els dos equips va ser de gran nivell, ja que els manresans van acabar en tercera posició a la Lliga i a la seva pista es fan més forts. La primera part va ser molt igualada, però els locals es van avançar amb un gol fruit de la bona pressió que feien i d’una pèrdua de pilota culer. Els blaugranes, per la seva banda, no gaudien de gaires oportunitats per marcar i els dos equips van marxar amb l’1-0 als vestidors.

A la segona part, el FC Barcelona va aconseguir asserenar el seu joc i en dues jugades d’estratègia va capgirar el marcador. El resultat es va mantenir així fins que a falta de cinc minuts per acabar el matx, els manresans van fer l’empat. Afortunadament per als culers, en dues jugades consecutives van marcar dues vegades. Els locals van sortir amb el porter-jugador i els jugadors barcelonistes van aprofitar-ho per fer dos gols més i segellar el seu pas per disputar la final de la Copa Catalunya.

Aleví: Marfil Santa Coloma 0 – FC Barcelona 1

El Barça va visitar la pista del Marfil Santa Coloma a les semifinals de la Copa Catalunya per tal de guanyar-se un lloc a la final. Els colomencs van defensar bé la seva porteria i tot i que el control del joc i la possessió eren blaugranes, els joves jugadors culers no van materialitzar cap ocasió de les que van tenir i van marxar als vestidors amb empat a zero.

A la represa, el guió del partit no va canviar gaire. Les ocasions i el joc el posaven els jugadors barcelonistes i els locals es defensaven amb molt ordre. A més, els de Santa Coloma van tenir alguna oportunitat per obrir el marcador, però l’encert del porter culer va desfer qualsevol oportunitat. Quan quedaven pocs minuts per acabar el matx, Jordi va marcar per fer el 0-1 i en la jugada posterior el FC Barcelona hauria pogut ampliar la seva diferència, però el porter va estar molt encertat. Amb aquest resultat curt, els blaugranes se situen a la final de la Copa Catalunya.