Grans resultats el cap de setmana

Gran partit del B a Segòvia i bona victòria del Juvenil a Mallorca Victòries del Cadet i l'Infantil i empat de lAleví

Barça B: Segòvia Futsal 2 – FC Barcelona B 5

El gol inicial del Barça al minut 1 per part de Raúl va canviar el plantejament del matx per a tots dos equips i va fer que els segovians haguessin de pujar les seves línies des de l’inici. Els locals van tenir les seves oportunitats però no van estar encertats de cara a porteria. I Pol Pacheco, en una gran jugada personal, va aconseguir el segon per a l’equip català. Però abans d’arribar a la mitja part, els segovians van reduir les diferències.

A la segona part, els culers van estar a punt de fer el tercer gol i pràcticament a la jugada següent, els locals van aconseguir l’empat a dos. Els culers no van defallir i després d’una gran acció tècnica de Pacheco el Barça va fer el tercer gol. No gaire més tard, el culer Esteban aconseguia el quart que permetia als homes de l’Andreu Plaza jugar amb més tranquil·litat. Els locals van mirar de jugar amb el porter-jugador però no va donar els fruits esperats i el Barça va aprofitar aquesta situació per fer el cinquè i definitiu gol del partit.

Juvenil: Palma Futsal 1 – FC Barcelona 5

Els juvenils culers van viatjar a Palma per enfrontar-se amb una de les revelacions de la temporada. El partit va començar amb poca profunditat ofensiva visitant, però, al minut set, els blaugranes es van avançar al marcador en un ràpid contraatac. Poc abans de finalitzar els primers vint minuts de partit, el Barça va tornar a avançar-se al marcador, però quan quedaven només set segons els mallorquins van reduir distàncies i van marxar als vestidors amb un marcador d’1-2.

A la represa, el partit va tenir un guió semblant al de la primera part. El Barça dominava el joc i el control del xoc, però no materialitzava les ocasions que produïa. Es va arribar als últims cinc minuts amb el marcador 1-2 quan els mallorquins van desaprofitar una ocasió molt clara davant de la porteria culer. A la jugada següent, els de José Fernández van fer l’1-3. Els locals van sortir amb porter-jugador per mirar de rebaixar la diferència, però de manera infructuosa. Fins i tot el porter culer va fer un dels gols des de la seva pròpia porteria. Al final, el marcador assenyalava un 1-5 definitiu.

Cadet: FC Barcelona 8 – CFS Manresa 0

Els cadets blaugrana van aconseguir una còmoda victòria davant d’un dels millors equips de la categoria. Van sortir a decidir el partit des del primer moment i al  minut tres el marcador ja reflectia un 2-0. Els manresans van reaccionar però no van poder reduir les distàncies i Roger va fer el 3-0 mitjançant una falta i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. Tornats dels vestidors, el domini blaugrana encara va ser més evident i van eixamplar la diferència fins a arribar al 5-0. Els del Bages van sortir amb porter-jugador però no van poder reduir les diferències i el marcador final va acabar amb 8-0, resultat que permet a l’equip situar-se líder de la Divisió d’Honor Cadet.

Infantil: FC Barcelona 8 – CFS Manresa 2

El partit va ser dominat pels culers des de l’inici del matx gràcies a la bona circulació de pilota i la bona defensa. Els blaugranes es van avançar per 2-0 malgrat disposar de més ocasions per marcar i la diferència hauria pogut ser més gran. Al final del primera part, el marcador reflectia un clar 4-0 que es va veure reduït a causa d’un error local i va quedar amb un resultat de 4-1. A la represa, el partit va seguir per la mateixa tònica i els gols van anar caient per la banda culer. A un segon de finalitzar el partit, els manresans van fer un segon gol per deixar el marcador final en 8-2.

Aleví: Les Corts UBAE 2 – FC Barcelona 2

Partit molt igualat entre dos equips que volien imposar el seu joc. Els Barça va gaudir de més oportunitats i els de Les Corts gaudien d’una bona defensa fins que al minut nou, els culers es van avançar al marcador en un servei de córner. El control del partit era visitant però en una errada abans de marxar als vestidors, els de Les Corts van fer l’empat. A la tornada dels vestidors, el Barça dominava en el joc als locals i fruit d’això va ser el gol que avançava els culers al minut 22. Però poc després i mercès a un penal, els locals van fer l’empat amb el que es va arribar al final del matx.