En una jornada reduïda, el Barça continua manant

Gran victòria del B a Zamora El Juvenil apallissa el seu rival amb un resultat d’escàndol (0-21)

Barça B: Futbol Sala Zamora 1 – FC Barcelona 6

El Barça B va visitar Zamora com a líder de la Segona Divisió de la LNFS i amb la intenció de seguir en aquesta posició de privilegi tant de temps com sigui possible. Quan feia poc que havia començat el partit, Adrián Ortego va fer el primer gol per als blaugranes, però l’alegria no va durar gaire. Els locals no volien deixar l’oportunitat de puntuar davant de l’equip revelació de l’any a la categoria i Velasco va fer l’empat. Pràcticament a la jugada següent Constantino va tornar a avançar els blaugranes, que van marxar amb aquest resultat al vestidor.

A la represa Constantino de nou va fer el tercer gol català i va començar a ampliar la diferència al marcador i a la pista. Dos gols de Raúl Gómez a l’equador de la segona part van deixar el partit pràcticament sentenciat, fins que Ferran López, quan quedaven tres minuts, va fer l’1-6 definitiu que permet als d’Andreu Plaza continuar líders de la Segona Divisió en solitari una setmana més.

Juvenil: Sicoris Club 0 – FC Barcelona 21

El partit va començar sense gaire ritme i, a conseqüència d’això, els blaugranes no disposaven de gaires oportunitats davant del cuer a la classificació. A poc a poc el Barça va anar fent el seu joc i el resultat a la mitja part era de 0-5 favorable als culers. Però la segona part va ser d’un nivell altíssim. L’encert i el ritme de joc van ser la tònica als segons 20 minuts, i els gols van anar arribant de mica en mica fins a arribar a l’escandalós 0-21 amb què va acabar el matx. Amb aquest resultat els blaugranes continuen líders de la categoria, i aprofiten l’ensopegada del Mataró per despenjar-se una mica més a la Lliga.