El Juvenil passa a la fase final del Campionat d’Espanya (9-2)

Bona victòria del Juvenil, que es veurà les cares amb ElPozo Múrcia

Juvenil: FC Barcelona 9 – Santiago Futsal 2

Els blaugranes es van desfer del Santiago Futsal per 9-2 i jugarà la fase final del Campionat d’Espanya de la categoria els dies 13 i 14 de juny davant d’ElPozo Múrcia en una seu que es donarà a conèixer els propers dies.

El partit va començar amb dos equips jugant amb molta intensitat, tot i que els blaugranes portaven el ritme del joc en atac i la intensitat defensiva els feia recuperar moltes pilotes. Malgrat el domini del joc, els gols van tardar a arribar. El Barça va fer dues dianes de manera consecutiva, però els gallecs no van decaure i van retallar les distàncies. A falta de sis minuts per acabar el període, els visitants van aconseguir l’empat. Els catalans van demanar temps mort i van tornar a marcar abans de marxar als vestidors.

L’inici de la segona part va ser totalment diferent. Coneixedors del que s’hi jugaven, els barcelonistes van sortir a totes i en cinc minuts van fer tres gols que deixaven el marcador en un momentani 6-2 bastant clar. Els gallecs van mirar de retallar les distàncies amb el porter jugador, però encara van permetre que els culers fessin més gols fins a arribar al 9-2 definitiu.