El Juvenil i l’Infantil es proclamen campions de Lliga

El Cadet també podria guanyar la Lliga les properes setmanes

Barça B: FC Barcelona 8 – FS Zamora 2

El Barça B d’Andreu Plaza es va mostrar intractable davant del FS Zamora i va derrotar-lo en un partit que al minut quatre ja guanyava per 3-0 amb dos gols de Constantino i un de Raúl Gómez que va encaminar la setzena victòria per als barcelonistes. A la mitja part els culers havien sentenciat el matx en deixar el marcador en 5-0 després de 20 minuts de joc.

Els visitants van mirar de retallar les diferències al marcador, però, tot i que van ser capaços de marcar dos gols als joves blaugrana, aquests mai van haver de patir pel resultat. El tanca Adrián Ortego, que simultanieja entrenaments amb el primer equip, va ser capaç de fer un ‘hat-trick’ que va deixar el resultat final en un clar i rotund 8-2.

Juvenil: FS Salou 0 – FC Barcelona 10

El Barça necessitava els tres punts per proclamar-se campió de Lliga i va sortir a la pista del Salou amb la intenció d’aconseguir-los al més aviat possible. Tot i tenir el control del joc i estar bé en defensa durant els primers 20 minuts, no es va veure un joc gaire lluït. De fet, l’únic gol culer va arribar quan quedaven cinc minuts per a la mitja part.

La segona meitat va ser diferent, amb uns blaugranes amb ganes de proclamar-se campions i un equip local que de mica en mica abaixava les forces i el ritme defensiu. El ritme de joc alt i la intensitat de primera línia van permetre tenir molt bones oportunitats. Els gols van anar arribant i els blaugranes podien gaudir del partit. Al final, 0-10 que donava el títol de Lliga. La celebració a la pista no es va fer esperar.

Cadet: Marfil Santa Coloma 5 – FC Barcelona 5

El Cadet del FC Barcelona es va deixar empatar a l’últim minut i va desaprofitar l’oportunitat de sentenciar la Lliga, tot i que el partit va començar amb molta concentració i efectivitat, ja que en la primera aproximació Biel va resoldre un ràpid contraatac. A partir d’aquell moment es va veure un matx igualat, però cap a la meitat de la primera part el domini es va anar decantant cap al costat barcelonista. Aquest domini va propiciar bones ocasions visitants, fins que Jose, quan faltaven tres minuts per al descans, posava el 0 a 2. Els últims minuts d’aquesta primera part van ser de setge barcelonista, però sense aconseguir l’objectiu del gol.

A la segona part els culers van sortir disposats a sentenciar l'enfrontament. Semblava que ho aconseguien quan en un minut marcaven dos gols per posar-se 0 a 4. A partir d’aquest moment es van produir uns minuts de descontrol. Seguint amb els minuts de nervis, Mario va xutar a fora un penal i en la jugada següent Juanfran col·locava l’1 a 5 des dels 10 metres a falta de set minuts per a la conclusió. A falta de sis minuts Mario posava, també des dels 10 metres, el 2 a 5. Quan semblava que el partit tocava a la fi i estava vist per a sentència es va produir un últim acte fatídic per als nois de Martí Graells. Quan faltava un minut una bona jugada del Marfil servia per posar el 3 a 5. Vint segons més tard l’àrbitre xiulava falta culer per mans i Mario transformava un altre 10 metres. Això va fer que els colomencs juguessin de porter jugador. Mario va xutar sobre la botzina, i després de rebotar en un jugador blaugrana la pilota va entrar dins la porteria.

Els blaugranes continuen al capdavant de la classificació, però van desaprofitar l’oportunitat de sentenciar la Lliga. Ara estan obligats a guanyar dos dels quatre partits que queden per aconseguir el campionat.

Infantil: Marfil Santa Coloma 3 – FC Barcelona 5

El Barça es va proclamar campió de Lliga a la pista del Marfil a falta de quatre partits per acabar la Lliga en un partit que va començar força igualat i amb moltes oportunitats per als dos equips. Els blaugranes van fer tres gols a la primera part que van deixar el matx molt encarat per als interessos blaugrana. A la represa la intensitat va baixar i els colomencs van reduir les diferències fins al 2-3. Els nois de Pep Ruiz van tornar a agafar el ritme de joc i el domini del partit va tornar a ser blaugrana, cosa que va permetre fer dos gols més que van deixar l'enfrontament sentenciat. Els locals van retallar diferències al marcador quan quedaven només 30 segons, però el lluminós ja no es va tornar a moure.

Cinc jugadors a la Sub-18

Miquel Feixas, Xavier Cols, Sergio Parra, Oussama Chefradou i Juan Emilio Gil han estat seleccionats per la Federació Espanyola per participar en la concentració i en dos partits amistosos contra Portugal a les illes Açores amb la selecció Sub-18.