El futbol sala formatiu comença a rodar

El Juvenil va començar la setmana passada amb una victòria per 3-17 davant del CFS Manresa

Quatre dels cinc equips del futbol sala base blaugrana començaran les seves competicions aquest cap de setmana. Tots menys el Juvenil que va començar la setmana passada i va golejar a domicili el Manresa per 3-17.

El Barça B mirarà de fer una temporada com la de l’any passat, en què va acabar quart a la Lliga i jugadors com Ortego, Conde i Chema van ajudar al primer equip durant molts moments de la temporada. Per la seva banda, el Juvenil intentarà tornar a guanyar els tres títols en joc com ara fa un any. El Cadet, també va vèncer en les tres competicions que va competir i l’objectiu serà repetir els èxits aconseguits. L’Infantil, que només va guanyar la Minicopa i va quedar segon classificat tant a la Lliga com a la Copa Catalana, voldrà pujar un esglaó més en la seva classificació. I per acabar, l’Aleví, que va acabar subcampió de Lliga i Copa, farà el possible per millorar els resultats de l’exercici 2013/14.

Juvenil: CFS Manresa 3 – FC Barcelona 17

El Juvenil  va començar el campionat visitant la pista del CFS Manresa, una pista que a priori no havia de ser gens fàcil per als blaugranes. Malgrat que durant els primers deu minuts el marcador no es va moure gràcies a la defensa manresana, el Barça va fer dos gols pràcticament seguits per avançar-se al marcador. Els locals van escurçar diferències a través d’una falta, però a partir d’aquell moment els culers van prémer el pistó i van marxar als vestidors amb un marcador favorable d’1-9.

A la represa, el xoc va continuar de la mateixa manera. El domini absolut del joc corresponia al FC Barcelona i els manresans eren incapaços d’aturar-los. Conseqüència d’aquest domini van ser els dos gols que van marcar als primers minuts de la segona part. El CFS Manresa va sortir amb porter-jugador per mirar de tenir més control de pilota, però no va servir de gaire. El marcador va arribar fins a l’1-17. Ja a l’últim minut, els locals van retallar diferències anotant dos gols per deixar el marcador final en 3-17.