El Cadet del Barça es proclama campió del World Futsal Championship

El conjunt cadet blaugrana ha viscut una gran experiència a Orlando Els tècnics culers, durant la disputa del torneig, van participar en diverses ponències sobre futbol sala

Gran èxit de l’equip cadet de futbol sala del Barça, que va guanyar de manera contundent el torneig celebrat a Orlando (EUA) davant d’equips nord-americans, mexicans i fins i tot de les Bermudes.

Fase de grups

En el primer partit del campionat davant del Footy Force (les Bermudes), els culers van demostrar el seu estil i van sortir a pressionar la pilota des del primer instant. Això va fer que marquessin el primer gol en els primers instants del partit i tot va ser més senzill des d’aquell moment. El resultat final va ser de 15-3.

En el partit disputat a la tarda, els blaugranes van jugar contra un combinat de Dallas que els va crear més problemes dels esperats. Fins al minut 15 el marcador era de 1-0 favorable als culers. Abans d’arribar a la mitja part van aconseguir un parcial de 5-0 que els va donar la confiança necessària per continuar fent el seu joc i acabar el partit amb un marcador d'11-1.

El tercer partit de la primera fase va ser contra el Legends californià, i el Cadet va guanyar amb un marcador contundent de 14-1. Els americans van provar a sortir al contraatac per mirar de fer mal als catalans, però el resultat a la mitja part era prou clar (8-1) per deixar-ho tot sentenciat. A la segona part la tònica va ser la mateixa que a la primera, però els contraatacs dels californians eren cada cop més escassos. Els blaugranes van anar eixamplant el marcador fins a arribar al 14-1 definitiu.

Semifinals

Després de classificar-se brillantment per jugar les semifinals, el Barça va haver d’enfrontar-se al representant de la ciutat de Nova York, el Queens Futsal. Malgrat que els americans van pressionar la porteria culer als primers minuts, els de Martí Graells no van tenir gaires problemes per consolidar el seu joc i anar marcant el ritme del partit fins a arribar al resultat final de 17-5.

La final

El Barça es va haver de jugar la final contra el Pachuca mexicà. Els blaugranes van sortir molt mentalitzats per guanyar el partit i mirar de no encaixar gols com havia passat a les semifinals davant del Queens Futsal. Els catalans van imposar el seu estil i el seu joc des del primer minut, no van cometre errors i l'enfrontament va finalitzar amb una contundent victòria de 10-0 que els proclamava campions del World Futsal Championship.