Cinc victòries de cinc

Gran cap de setmana al futbol sala formatiu El B aconsegueix un important triomf a domicili i el Juvenil supera un Natació Sabadell molt lluitador

Barça B: CD Brihuega FS 3 – FC Barcelona 9

Els homes dirigits per Andreu Plaza van vèncer en un partit amb molts gols per al conjunt blaugrana. El partit el van encarrilar ben aviat gràcies als gols de Ferran Plana i Ortego al minut quatre. Tot i que els locals van retallar diferències, Constantino va fer l’1-3 amb el qual tots dos equips van marxar als vestidors.

A la represa el Brihuega va mirar de pressionar més en defensa i va marcar un gol que li va donar esperances de poder remuntar. Però quatre gols dels blaugranes en set minuts van deixar el partit pràcticament sentenciat. Va ser llavors quan els locals van jugar amb el porter jugador per mirar de retallar diferències en el 2-7 parcial. Això va permetre fer el tercer gol, però els jugadors del Barça B van veure la possibilitat d’aconseguir una golejada i encara van marcar dos gols més.

Juvenil: Natació Sabadell 4 – FC Barcelona 6

La primera part del partit de l’equip Juvenil va ser d’un domini molt clar per la banda culer, però ni el Barça ni el Natació Sabadell van ser capaços de fer cap gol durant els primers vint minuts.

Però el segon temps va ser completament diferent. Només començar el segon període els blaugranes es van avançar al marcador. I tot seguit el marcador es va moure fins a tres vegades en un vist i no vist per deixar el resultat parcial en 2-2. A partir d’aquell moment els homes de José Fernández van imposar el seu joc i van marcar quatre gols per deixar pràcticament el partit sentenciat. Quan faltaven cinc minuts per acabar els sabadellencs van sortir amb el porter jugador i van fer dos gols per minimitzar el resultat i deixar-lo en el 4-6 definitiu.

Cadet: Natació Sabadell 0 – FC Barcelona 9

El conjunt blaugrana va sortir disposat a resoldre el partit tan ràpid com fos possible per tal de no veure’s sorprès pel conjunt sabadellenc. D’aquesta manera, Roger, al minut 3, va obrir el marcador, i van arribar tres gols seguits més que posaven un 0 a 4 a l’equador de la primera part. El Natació Sabadell llavors va decidir apujar la seva línia de defensa, fet que els blaugranes van aprofitar per tenir més espais i ampliar la diferència fins al 0 a 7 amb què es va arribar a la mitja part.

A la segona part l’orgull dels jugadors vallesans i la baixada d’intensitat dels barcelonistes van fer que el decorat canviés i es pogués veure un partit molt més igualat. Tot i que el Natació Sabadell va tenir diverses ocasions per inaugurar el seu marcador, va ser Biel, per partida doble, qui va marcar dos gols més per als nois de Martí Graells, posant el definitiu 0 a 9.

Infantil: AE Les Corts UBAE 1 – FC Barcelona 6

Els blaugranes van començar el matx imprimint un ritme molt alt en atac i en defensa. Això va permetre que al minut tres el Barça s’avancés al marcador. Uns minuts més tard els nois dirigits per Pep Ruiz van fer un altre gol i van marxar al descans amb un 0-2. A la tornada dels vestidors el partit va seguir el mateix guió, i al minut 30 l’equip vencia per 0-5. Els locals van retallar diferències amb un gol, però quan quedaven una mica més de tres minuts els culers van tornar a marcar per deixar el marcador final en 1-6.

Aleví: FC Barcelona 11 – Martorell FS 1

El matx no va començar gaire bé per als interessos culers. Només començar, el Martorell va avançar-se al marcador i va fer que els blaugranes haguessin de remar en contra del resultat. La feina es va veure recompensada amb quatre gols al descans, però sense fer un joc fluid. A la segona part el partit va començar d’una manera totalment diferent des de l’inici. El control del matx va ser totalment blaugrana i es van anar materialitzant les moltes ocasions de gol creades. El resultat d'11-1 reflecteix la superioritat culer del partit.