Acaben la Lliga amb quatre victòries

Ara toca preparar els diferents Campionats d’Espanya i la Copa Catalunya en totes les categories del futbol sala formatiu culer

Juvenil: La Unión 3 – FC Barcelona 12

El partit es va iniciar amb un equip colomenc amb moltes ganes, però els blaugranes van començar amb seny i saber estar. Amb un joc ràpid i vistós, però sense materialitzar les nombroses jugades de gol, els dos conjunts van marxar als vestidors amb un 0-4.

La segona meitat va començar diferent. Uns locals amb ganes d’entrar en el partit, i amb una intensitat més alta, els va permetre fer dos gols i posar el marcador en 2-4. Aquest fet va fer despertar els blaugranes, que van prémer l’accelerador mostrant efectivitat i poder físic, i els gols van començar a caure l’un rere l’altre. Els locals van intentar-ho amb porter jugador per retallar el resultat, però dos gols de camp a camp van tancar l'enfrontament. Amb aquesta victòria els blaugranes acaben la Lliga preparats per afrontar el Campionat d’Espanya i la Copa Catalunya.

Cadet: CFS Laguna 0 – FC Barcelona 19

El Cadet del FC Barcelona va finalitzar la temporada imbatut després de derrotar de manera contundent el cuer de la classificació. Els blaugranes, sense cap mena de pressió, van dominar el joc als primers minuts, però sense tenir gaire efectivitat. Sobre l’equador de la primera part els barcelonistes van aprofitar uns minuts de gran encert per sentenciar el partit marcant quatre gols seguits i van marxar als vestidors amb una diferència de 0-7.

A la segona part els jugadors tarragonins van abaixar els braços, cosa que van aprofitar els nois de Martí Graells per anar marcant gols fins a aconseguir la golejada més gran de la temporada, 0 a 19. Cal destacar que tots els jugadors blaugrana, a excepció de Carlos, el porter, van poder anotar almenys una diana. El Cadet del FC Barcelona acaba el Campionat de Lliga com a únic equip imbatut, amb 23 victòries i 3 empats. Al mes de juny l’equip haurà de jugar les semifinals de la Copa Catalunya i el Campionat d’Espanya.

Infantil: FS Montcada 1 – FC Barcelona 8

Els blaugranes van jugar contra un rival que ja havia baixat de categoria, i això es va notar en el ritme del partit. Tot i tenir el control del joc, els canvis defensius dels locals van dificultar els atacs culers i, al descans, el marcador reflectia un 0-4. A la segona part la dinàmica del matx va continuar de la mateixa manera, però els blaugranes van fer quatre gols més. Únicament a les acaballes del partit els de Montcada van trobar la xarxa culer per deixar el resultat final en 1-8.

Aleví: FC Barcelona 6 – CN Sabadell 2

La precipitació dels blaugranes als primers minuts va ser la tònica dominant fins que, al minut 11, un gol de Sergi va permetre tranquil·litzar el joc i donar confiança als alevins barcelonistes. L’equip culer va gaudir de més oportunitats per marcar, però l'electrònic no es va moure. Tot just tornar dels vestidors els blaugranes van tornar a marcar. Una mica més tard els sabadellencs van retallar diferències, però en quatre minuts els locals van fer un parcial de tres gols que va sentenciar el matx. Els de Sabadell van fer una altra diana abans de finalitzar l’enfrontament.