Tres victòries, un empat i una derrota, el resum del cap de setmana

Bon resultat del B i victòries contundents del juvenil i l’aleví L’infantil va perdre i el cadet va vèncer a domicili

L’Hospitalet Bellsport 1 – FC Barcelona B 1

Gran partit el jugat a la pista de l’Hospitalet, en el qual tots dos equips van errar moltes ocasions i el marcador hauria pogut ser més ampli. Els porters, però, van tenir una gran actuació. La primera part es va caracteritzar pel domini alternatiu del joc per a tots dos equips. Però l’encert no va ser l’òptim i el marcador va reflectir l’empat a zero en finalitzar els primers vint minuts, malgrat que Pol Pacheco va tenir l’oportunitat d’avançar-se al marcador mercès a un doble penal que va fallar.

A la represa els homes del Barça B d’Andreu Plaza van trencar l’empat gràcies a un xut d’Álex Constantino. A partir d’aquell moment els locals van tenir el control del partit i van sovintejar les ocasions, però el porter blaugrana Chema va poder aturar-les totes fins que al minut 28 no va poder fer res davant del xut de Raül Ceni. El domini va continuar local però el resultat no va tornar a moure’s malgrat que, a falta de dos segons, Verdejo va enviar una pilota al pal que hauria suposat la victòria per a l’Hospitalet.

FC Barcelona 13 – Sicoris Club 0

El líder de la competició va demostrar per què està imbatut a la competició i va guanyar el Sícoris per 13-0. Ja al minut vuit de la primera part els culers vencien per 3-0. Els visitants van mirar de canviar la dinàmica jugant amb porter-jugador però van rebre dos gols més de manera gairebé consecutiva. Al final del primer període, els nois del Juvenil ja guanyaven 7-0. A la represa, el ritme dels locals no va afluixar i van continuar molt concentrats i sense abaixar el llistó, mentre que els visitants seguien jugant amb il·lusió i ganes; es veien incapaços, però, davant el gran joc dels blaugranes. Al final, 13-0.

Gimnàstic Tarragona 1 – FC Barcelona 4

El partit, jugat a terres tarragonines, va ser un matx amb molta intensitat en què es va veure un bon espectacle. Els culers van controlar el joc en tot moment i van concedir poques opcions de gol, però el porter local va estar molt encertat i va aconseguir que els blaugranes no marxessin al marcador. La primera part va finalitzar amb un marcador d'1-3, i a la segona part el Barça encara va fer un gol més, amb dianes d'un Khalid en ratxa i Xavi Cols, ambdós per partida doble.

AE Les Corts UBAE 4 – FC Barcelona 1

L’equip infantil del Barça va perdre contra el líder de la competició i s’acomiada de manera pràcticament definitiva de la lluita per la primera plaça de la classificació. Les Corts va dominar el partit des del principi i, malgrat que els culers van fer un gol, els locals no van témer mai pel resultat.

FC Barcelona 12 – Gimnàstic Tarragona 0

Contundent victòria de l’aleví blaugrana contra el cuer de la competició. Tot i tenir un inici de partit dubitatiu, els jugadors culers van agafar el domini del matx a la primera part sense que es reflectís en el marcador. S’arribava al final de la primera part amb un marcador de 3 a 0 favorable als locals. Des dels primers segons de la segona meitat ja es va veure que el FC Barcelona volia tancar el partit al més ràpidament possible, i als dos minuts ja havien marcat quatre gols seguits i havien situat el 7 a 0. A partir d’aquest moment l’equip tarragoní va abaixar els braços i d'això se’n va aprofitar l’equip blaugrana per deixar-se anar i jugar uns molt bons minuts de futbol sala. Van col·locar al final dels 30 minuts de joc un contundent 12-0.