Ple de victòries per tancar l'any

Consulta tots els resultats del futbol sala formatiu, en què tots els equips van comptar els seus partits per victòries

L'última jornada del futbol formatiu d'aquest 2013 va acabar amb uns grans resultats. Destaca la bona victòria de l'Infantil contra el CET 10.

FC Barcelona 6 – FS Salou 0

Després de dos empats consecutius, els blaugranes volien tornar a trobar-se amb el seu millor joc i amb la victòria i van poder fer-ho davant del FS Salou. Tot just començar el partit, el Barça va avançar-se al marcador. Malgrat tenir moltes oportunitats de marcar, només van poder fer un gol segons abans d’arribar al descans. L’inici de la segona part va començar de la mateixa manera que havia acabat la primera. Domini aclaparador culer, que va provocar que arribessin dos gols més. Amb el partit decidit i a punt de finalitzar, el Barça encara va poder fer dues dianes més per deixar el marcador en el definitiu 6-0.

Natació Sabadell 6 – FC Barcelona 9

Gran partit el disputat entre els dos equips a Sabadell. El partit va ser dominat pels atacs de cada equip, i prova d’això són els 15 gols marcats entre els dos conjunts. La victòria culer serveix, a més, per poder mantenir el liderat de la seva classificació.

FS CET 10 1 - FCB 8

L’equip infantil va jugar un partit del qual va ser el clar dominador. La prova evident és el resultat final d'1-8. La gran intensitat en defensa i la gran efectivitat de cara a porteria vam ser les claus d’aquest resultat. Ja a la mitja part, els blaugranes van marxar als vestidors amb un clar 0-3. A la represa encara van fer cinc gols més i van encaixar un solitari gol dels locals.

FC Barcelona 4 – EFS Blanc Blava Despí 2

El partit no va ser fàcil per als culers i el resultat va ser molt ajustat davant d’un rival molt incòmode. De fet, els visitants van gaudir de bones oportunitats als primers minuts de joc però no van poder materialitzar-ne cap i el Barça va marcar un gol abans d’arribar a la mitja part. Tot just tornar dels vestidors, els blaugranes va fer el segon però la tranquil·litat va durar poc, perquà els visitants van retallar distàncies al marcador. Dos gols seguits al minut 25 van sentenciar el partit, i quan quedava poc per acabar l'EFS Blanc Blava Despí va fer el definitiu 4-2. Amb aquesta victòria l'aleví del FC Barcelona assoleix la segona posició en solitari a la Lliga.