Ple de victòries i pensant en el Campionat d’Espanya Juvenil

Els equips formatius continuen sumant victòries L’equip juvenil es prepara per disputar el Campionat d’Espanya

Juvenil: FC Barcelona 14 – Manresa FS 1

Els blaugranes van disputar el darrer partit de Lliga contra l'FS Manresa. Un matx en què cap dels dos equips es jugava res a la classificació. El partit va començar amb un Barça molt motivat i desplegant un gran joc. Els manresans van estrenar el marcador en una badada defensiva culer però els blaugranes van arribar al descans amb un resultat de 5-1.

La segona meitat es va iniciar de la mateixa manera. Un Barça amb ganes d’agradar-se i demostrant per què són els campions de la categoria. Els gols van anar caient fins a arribar al resultat final de 14-1. Els blaugranes han acabat la Lliga invictes amb 24 partits guanyats, només dos d'empats i sense conèixer la derrota. La Copa d’Espanya, que comença el cap de setmana vinent, és el següent repte de l’equip.

Cadet: Sant Joan de Vilassar 2 – FC Barcelona 8

El bon inici de l'equip va fer preveure un partit plàcid, ja que la possessió i les ocasions eren molt favorables als interessos culers i van permetre un parcial de 0-2. En canvi, amb el pas dels minuts a la primera part, les ocasions cada cop eren més aïllades, i en una de les poques ocasions locals va arribar l’1-2. Amb la mateixa tònica es va arribar amb 2-3 a la mitja part. A la segona meitat els gols no arribaven i, malgrat tenir força ocasions, ningú podia marcar fins que el Barça va aconseguir el quart gol. Això va fer que les forces de l’equip local anessin cap avall i la resta de gols van anar arribant en contraatacs ben trenats.

Infantil: Acció Sant Martí 1 – FC Barcelona 10

L’equip va jugar l’últim partit de Lliga davant d’un rival que ja feia unes setmanes havia baixat de categoria. Els blaugranes van marcar ràpid i, ja al minut cinc, l’equip vencia per 0-3. Els barcelonistes van abaixar una mica el ritme i van arribar a la mitja part amb un marcador d’ 1-4. A la represa, els culers van sortir amb la intenció d’ampliar el marcador i van aconseguir un parcial de 0-6 que va deixar el resultat final en 1-10.

Aleví: FS CET 10, 0 – FC Barcelona 2

Els alevins del FC Barcelona van aconseguir la classificació per a les semifinals de la Copa Catalunya en un partit complicat. Els culers es van presentar amb la intenció que el partit no se’ls compliqués i, d’aquesta manera, Raül, al primer minut de joc, va aconseguir inaugurar el marcador. A partir d’aquest moment el domini barcelonista es va veure alternat amb ràpides sortides al contraatac de l’equip de Sant Martí. Quan ja semblava que la primera part acabaria en 0 a 1, Adrià va transformar un penal per col·locar el 0 a 2 amb què es va arribar al final dels 15 primers minuts.

A la represa els barcelonistes van sortir amb ganes d’eixamplar el marcador i poder sentenciar l’eliminatòria, però, tot i disposar de nombroses ocasions, el 0 a 2 seguia a l’electrònic. Aquest fet va esperonar l’equip local, que va disposar de diverses opcions per reduir diferències. Totes, però, van ser malbaratades per Òscar. Amb aquesta classificació, l’equip blaugrana jugarà les semifinals a la pista del Marfil Santa Coloma per aconseguir un lloc a la final.

Aleví: FC Barcelona 14 – Club Manresa FS 0

Victòria contundent de l’equip, que va ajudar a certificar la segona posició a la Lliga. El conjunt blaugrana va ser molt superior als manresans des del primer minut de joc. Víctor va inaugurar el marcador al minut 3 i va ser el preludi d’una pluja de gols per arribar al 7 a 0 al final dels 15 primers minuts. A la segona part el matx va continuar amb la mateixa dinàmica. Els blaugranes exercien una forta pressió contra un rival inferior. Aquest fet va ser aprofitat pels nois de Martí Graells per eixamplar el marcador fins a arribar al definitiu 14 a 0. Amb aquest resultat els barcelonistes acaben la temporada en la segona posició del Campionat de Lliga per sota de Les Corts UBAE. El proper compromís dels culers serà la semifinal de la Copa Catalunya contra el Marfil Santa Coloma a la pista dels colomencs.