Ple de victòries al futbol sala formatiu

El Barça B acaba la Lliga amb una victòria i la resta d'equips formatius finalitzen els seus enfrontaments respectius amb victòria El Juvenil segueix invicte després de guanyar els dues contra Montcada (2-3) i Salou (3-8)

Barça B: Uma Antequera 2 – FC Barcelona 4

El filial blaugrana va jugar l’última jornada de la Lliga a la pista de l’Uma Antequera i els deixebles de l’Andreu Plaza va aconseguir un gran partit. Han realitzat un gran final de temporada que els ha permès acabar en la quarta posició a la classificació.

El matx va començar molt bé per als interessos blaugrana. Al primer minut de joc Constantino va avançar els seus companys amb un magnífic gol. Aquest gol va fer que el Barça jugués amb certa comoditat i dominant el joc. Al minut 16 una altra vegada Constantino va trobar la porteria rival i va fer el 0-2, resultat amb el qual tots dos equips van marxar als vestidors.

Quan van tornar del descans els locals van canviar radicalment la seva manera de jugar. Es van mostrar més agressius en el seu joc i amb ganes de fer l’empat al més aviat possible. Quan només s'havien jugat tres minuts del segon període Tete va retallar les distàncies. Uns minuts més tard el mateix Tete va fer l’empat i l’afició local no va deixar d’animar. Tot i això, el Barça no va perdre mai el cap i, quan quedaven dos minuts, Fran Conde i Esteban van desfer l’igualada quan l’Antequera jugava amb el porter-jugador per deixar el marcador final en 2-4.

Juvenil: FS Montcada 2 – FC Barcelona 3

El juvenil blaugrana va jugar dos partits aquesta setmana a causa dels compromisos de les seleccions catalanes. Davant del Montcada l’equip tenia les idees poc clares. Les poques ocasiones dels blaugranes no es materialitzaven, i els minuts anaven passant i els locals cada cop creien més que podien puntuar davant el campió. Unes perilloses contres inquietaven la porteria blaugrana. A l’equador de la primera meitat, en una bona jugada individual, els blaugranes s’avançaven en el marcador per 0-1. Quan semblava que amb aquest resultat s’arribaria al descans, una badada defensiva va permetre a l’equip local empatar en una jugada d’estratègia. Amb l’empat a 1 s’arribaria al descans.

A la segona meitat el locals van apujar les seves línies defensives i en més d’una ocasió van posar en perill els blaugranes. Els barcelonistes es tornaven a avançar, però en un ràpid contraatac els locals tornaven a empatar quan tan sols faltaven vuit minuts. Poc després els blaugranes feien el 2-3, i fins a les acaballes semblava que els locals podien treure'n alguna cosa de profit. Van tenir nombroses ocasions, mentre que els blaugranes no finalitzaven correctament les accions que tenien. Al final, patiment però tres nous punts que permeten al FC Barcelona continuar invicte.

Juvenil: FS Salou 3 – FC Barcelona 8

Segon partit de la setmana. L’equip va viatjar a la pista del Salou, on el partit va començar amb els blaugranes força apagats, sense ritme de joc, i un Salou amb molta il·lusió. Poc després de l’inici, una badada defensiva va permetre als locals avançar-se en el marcador per 1-0. Als blaugranes els costava despertar-se, i no va ser fins a les acaballes de la primera meitat que van aconseguir dos gols pràcticament consecutius per marxar al descans amb 1-2 al marcador.

A la represa el partit va continuar amb un domini de joc dels blaugranes, que van augmentar lleugerament la intensitat, mentre que els locals es defensaven com podien. Dos gols pràcticament seguits del Barça van fer pujar l’1-4 al marcador. En una falta a la frontal els locals retallaven distàncies, però el Barça va tornar a demostrar la seva superioritat marcant dos gols fins a deixar el marcador en 6-2. A les acaballes els locals van aconseguir un gol de sort, en un rebot per maquillar el resultat, però els blaugranes encara van tenir temps per marcar dos gols més i acabar amb un 3-8.

Infantil: FC Barcelona 10 – FS CET 10 1

Sense haver de jugar-se res, l’infantil blaugrana va rebre el FS CET 10 a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes van gaudir de moltes oportunitats a la primera part del matx, però només van poder fer dos gols i tots dos equips es van retirar als vestidors amb un resultat de 2-0. A la tornada, els locals van fer dos gols molt aviat i això els va permetre jugar amb molta comoditat fins a arribar al marcador final de 10-1.

Aleví: Blanc Blava Despí 1 – FC Barcelona 6

Malgrat ser un partit en què la diferència final al marcador és important, el matx va ser més dur del que reflecteix el marcador. L’inici fulgurant dels culers va permetre que s’avancessin per 0-2, però mitjançant la meitat del període els locals van reduir diferències.

A la represa els blaugranes van sortir amb ganes de millorar el joc exhibit en els primers quinze minuts i ràpidament van disposar d’un bon grapat d’oportunitats. Una altra vegada en dos minuts els de Martí Graells va marcar dos gols i van deixar el partit sentenciat. A partir d’aquest moment l’equip local va abaixar els braços, fet que va aprofitar l’aleví culer per eixamplar la diferència al marcador fins al definitiu 1 a 6. El proper partit de l’equip blaugrana serà a la pista del Marfil Santa Coloma, on els dos equips es jugaran la segona posició de la Lliga.