Jornada reduïda al futbol sala blaugrana

El futbol sala formatiu no va tenir competició oficial, a excepció de l’equip cadet i del Barça B. La resta van jugar partits amistosos

El FC Barcelona Alusport B va perdre a casa del CD Brihuega per un ajustat 3-2. Els d’Andreu Plaza van tenir el triomf a l'abast però els locals es van emportar la victòria després d’anotar dos gols de manera gairebé consecutiva als minuts 31 i 32 de partit. A la primera part no hi va haver cap gol. Les defenses van estar molt encertades i van poder mantenir les porteries a zero. A la segona part, el CD Brihuega es va avançar al marcador mitjançant José Manuel. Els blaugranes van retallar distàncies gràcies a Esteban al minut 29, i tres minuts després Fran Conde avançava el Barça Alusport. Els dos gols de Pàrraga i Rubén van deixar el marcador en el 3-2 definitiu.

Per la seva banda, el Cadet va guanyar de manera còmoda el FS Montcada per un resultat de 7-1. De totes maneres, l’equip blaugrana va patir més del que indica el marcador final. A la mitja part, els culers només guanyaven per 2-1. A la tornada dels vestidors, els nois de l'equip cadet es van mostrar molt més actius i van protagonitzar un joc ràpid que va crear moltes ocasions i un desgast important en el rival que va fer que l'equip aconseguís un parcial de 5-0 en els segons 20 minuts.