fcb.portal.reset.password

Equips japonesos de visita a Barcelona / FOTO: FCB

Equips japonesos de visita a Barcelona / FOTO: FCB

Equips japonesos de visita a Barcelona / FOTO: FCB

Aquesta setmana ha tingut lloc una trobada de dos equips japonesos de futbol sala a les instal·lacions blaugrana per tal de millorar les seves habilitats i desenvolupar el futbol sala del país asiàtic d’una manera més eficient.

Delegació japonesa

El Zott Waseda Futsal Club i el Penta Futsal Club han enviat els seus equips a Barcelona per poder gaudir d’unes jornades intensives de tecnificació. És conegut que al Japó hi ha un enorme interès per aquest esport i la Lliga local està en constant desenvolupament. És per aquest motiu que aquests dos clubs s’han desplaçat a Barcelona en un viatge de deu dies per tal de millorar la seva tècnica individual.

Tots dos equips han portat nois d’entre 12 i 14 anys i van fer una sessió d’entrenament amb el tècnic del Barça B, Andreu Plaza, i el seu ajudant, Juanma Ruíz, que van estar ensenyant als nois tècnica individual i d’equip. A més, els entrenadors de tots dos equips van prendre notes dels sistemes d’entrenament del Barça B en la sessió posterior, en què van poder veure in situ com s’exercitaven les joves promeses del futbol sala formatiu blaugrana.

Altres visites

Aquesta visita és una més de les que està rebent de diferents llocs aquesta temporada la secció de futbol sala blaugrana. Primer van ser els responsables de l’escola de formació de l’Everton, i uns mesos després va ser la Federació Anglesa de Futbol Sala la que va visitar el Barça Alusport. Ara han estat uns clubs japonesos. Aquestes visites són el clar exponent de la gran feina realitzada els darrers anys a la secció blaugrana del futbol sala, que tants èxits ha portat al Club.  

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();