En un cap de setmana de descans, només va jugar el Barça B

El Barça B va saldar els seus dos compromisos amb un empat davant l’Hospitalet i una derrota amb l’Elx

Tots els equips del futbol sala formatiu del FC Barcelona van descansar, a excepció del Barça B, que va jugar un partit ajornat davant l’Hospitalet, on va empatar a l’últim minut, i va perdre per la mínima contra l’Elx.

FC Barcelona B 2 – Hospitalet Bellsport 2

El duel català es va haver d’ajornar al seu dia i el partit es va jugar en un marc incomparable com és el Palau Blaugrana. Els riberencs es van avançar en el marcador molt aviat, quan al minut quatre Guille va foradar la porteria blaugrana. Malgrat el joc blaugrana, les ocasions locals no van aconseguir trobar la porteria de l’Hospitalet. Tot just tornar del vestidor, Fran Conde va fer el gol de l’empat després d’una gran jugada. Quan semblava que tot estava decidit, una altra vegada els visitants van avançar-se quan quedava un minut i escaig per acabar el matx. Pol Pacheco, en una gran jugada individual, va fer l’empat quan semblava que la victòria volaria del Palau Blaugrana.

FC Barcelona B 2 – Elche FC 3

Els homes d’Andreu Plaza van perdre el segon partit de la setmana a casa, davant l’actual líder de la competició. Els alacantins es van avançar en el marcador per 0-2 a l’equador de la primera part. Els blaugranes no trobaven el seu millor joc i la prova d’això va ser que van marxar als vestidors amb aquest desavantatge. A la represa, Esteban va escurçar la diferència però quan els locals estaven bolcats de cara a la porteria contrària, van rebre un tercer gol que pràcticament va matar totes les possibilitats de remuntada. Tot i així, Ferran Plana va fer el segon gol culer quan quedaven pocs segons per acabar el matx.