Els quatre equips que van jugar partits de Lliga van vèncer els seus enfrontaments

El Barça B va descansar però la resta d’equips de futbol sala formatiu del Club van sumar victòries en els seus partits respectius

FC Barcelona 4 – FS Montcada 1

El juvenil blaugrana va vèncer en un partit complicat davant d’un bon equip però que no travessa el seu millor moment. Els de Montcada van començar el partit molt situats al darrere i amb la clara intenció de no encaixar cap gol als primers minuts del matx. A la meitat de la primera part els blaugranes van aconseguir fer el primer gol i la defensa visitant ja no va ser la mateixa. A les acaballes dels primers minuts, Raül va fer el segon. El FS Montcada va retallar diferències al marcador però, poc després, els culers van convertir un penal i van aprofitar que els visitants jugaven amb porter-jugador per segellar el marcador final amb 4-1.

Acció Sant Martí 1- FC Barcelona 6

El partit del Cadet va ser un gran matx de futbol sala. Els blaugranes van haver de suar de valent per vèncer un equip molt ben entrenat i amb gran qualitat tècnica. Els blaugranes van arribar a la mitja part vencent per 0-3 però els locals no van defallir i van mirar de retallar distàncies. El fet que l’Acció Sant Martí hagués de jugar gran part de la segona part amb el porter-jugador va permetre ampliar el marcador fins a arribar a l’1-6 definitiu, que permet que els culers mantinguin la primera posició a la classificació.

Futsal Mataró 3 – FC Barcelona 6

El Barça va guanyar un partit molt disputat davant d’un dels millors equips de la competició. Els mataronins tenen una gran defensa i això va fer que als blaugranes els costés molt anotar. Tot i així, el resultat a la mitja part era de 2-3. A la tornada del vestidor, el domini culer seguia en la mateixa línia però els gols no arribaven. Mitjançant la segona part, els blaugranes van fer el cinquè i, a pesar que els de Mataró van retallar distàncies, el Barça Alusport va fer el sisè i definitiu per tancar el marcador.

FC Barcelona 2 – Natació Sabadell 0

Els nois de l’Aleví van guanyar un partit que va costar molt. Els blaugranes van marcar únicament dos gols gràcies a la bona defensa del Natació Sabadell i del poc encert local. Malgrat això, l’Aleví del Barça va sumar una nova victòria i es mantenen quarts a la classificació general.