Els infantils culers es van proclamar campions de la Mini Copa

Els infantils es van proclamar campions de la Mini Copa de Logronyo, i el cadet va guanyar el Marfil Santa Coloma en un partit ajornat

FC Barcelona 6 – Marfil Santa Coloma 4 (partit ajornat)

El partit ha estat de màxima tensió i emoció des de l’inici. Els blaugranes van inaugurar el marcador mercès a Juanjo, però els visitants van capgirar-lo poc més tard amb dos gols pràcticament seguits. Després d’un temps mort de l’entrenador blaugrana, els culers van fer dos gols per posar el resultat en 3-2. Però abans que tots dos equips marxessin al vestidor cadascun van fer una diana i van enfilar el descans amb un resultat de 4-3.

La segona part va tornar a ser un partit amb moltes alternatives en el domini del joc, i en una contra els colomencs van fer l’empat. Després de la igualada, dos gols en individualitats per part del Barça va donar una nova victòria que manté el FC Barcelona líder invicte a la classificació.

Mini Copa Infantil LNFS

QUARTS DE FINAL

FC Barcelona Alusport 18 – Ríos Renovables 0

Gols: 1-0 Alejandro (min 2), 2-0 Joan (min 4). 3-0 José (min 9) 4-0 Povill (min 12) 5-0 Povill (min 20) 6-0 Alejandro (min 20) 7-0 José (min 21) 8-0 Povill (min 23) 9-0 Marc (min 24) 10-0 Marc (min 26) 11-0 Joan (min 28) 12-0 Bernat (min 30) 13-0 Bernat (min 31) 14-0 Povill (min 31) 15-0 Povill (min 32) 16-0 Christian (min 33) 17-0 Povill (min 35) 18-0 Joan (min 40)

SEMIFINAL

Inter Movistar 1 – FC Barcelona Alusport 7

Gols: 0-1 Alvaro, 1-1 Povill, 1-2 p.p, 1-3 Joan, 1-4 Trias, 1-5 Povill, 1-6 Trias, 1-7 Marc

FINAL

FC Barcelona Alusport 5 – Montesinos Jumilla 1

El Barça Alusport va avançar-se al marcador quan tot just s’havien jugat dos minuts i, malgrat que van tenir més oportunitats, no va fer més gols. Per la seva banda, els jugadors del Jumilla van provar de foradar la xarxa blaugrana però no tenien gens d’èxit. Quan semblava que podien empatar, els culers van fer el 2-0 abans del descans. Els de Jumilla van pressionar més en defensa, cosa que es va traduir en un gol. Però poc va durar l’alegria quan Marc va fer el seu segon gol i va deixar el marcador en 3-1 a la mitja part.

A la represa, el ritme de joc pertanyia als blaugranes, que no van defallir en tot el partit. Quan tot just es passava de l’equador de la segona part, Povill va fer el quart gol culer. Els blanc-i-blaus van seguir provant-ho però la porteria blaugrana no va permetre cap alegria més. I quan quedava poc per acabar Bernat va fer el cinquè i definitiu 5-1 amb què va acabar el partit de la final de la Mini Copa de l'LNFS.