Tots els equips de futbol sala formatiu van aconseguir victòries a excepció de l’Infantil

Els joves del planter del Barça Alusport van tenir una bona jornada el cap de setmana passat. Únicament l’Infantil va perdre el seu partit

CFS Uruguai 6 – FC Barcelona B 7

Gran partit el disputat a Tenerife, en què els d’Andreu Plaza van aconseguir una gran victòria davant dels líders de la Segona Divisió, que encara no havien perdut cap partit aquesta temporada en Lliga. Els canaris es van avançar al marcador mitjançant un penal, però tot seguit Constantino va refer la igualada. Abans d’acabar els primers vint minuts van tornar a avançar-se.

Només començar la segona part una altra vegada el CFS Uruguai va materialitzar el tercer gol. El Barça B va empatar al marcador en un minut i va deixar el resultat en 3-3. Però en un córner, els canaris va tornar a avançar-se. En aquell moment, el Barça va jugar amb porter-jugador i de seguida van tornar a fer gol gràcies a Raúl. En un final de partit d’infart, els locals van tornar a marcar quan quedaven pocs minuts. El culer va fer el 6-6 a falta de dos minuts, i quan tot semblava que acabaria en empat Pacheco va fer el setè quan només quedaven vuit segons per acabar el partit.

Sicoris 1 - FCB Alusport 8

El partit va començar amb domini de possessió de pilota blaugrana però sense crear excessiu perill. El ritme de joc era alt, tot i que les ocasions no es materialitzaven. A falta de cinc minuts per acabar el primer període, però, els blaugranes col·locaven el 0-1 al marcador. Només treure de centre, els locals van empatar. A la segona part, el Barça va aconseguir dos gols i es va posar amb 1-3 al marcador. En aquell moment, i a falta de set minuts, el Sicoris va jugar amb porter-jugador, però la bona defensa dels blaugranes no va permetre la remuntada i els culers van aprofitar els contraatacs per deixar el marcador en l’1-8 final.

FC Barcelona 14 – Gimnàstic Tarragona 1

Contundent victòria del cadet blaugrana a la Ciutat Esportiva davant d'un conjunt, el Nàstic, que se situa a la part baixa de la classificació. Tot l'equip va jugar a un gran nivell i el treball col·lectiu es va traduir en un bon grapat de gols; A la primera part els blaugranes ja guanyaven per 6-0.

FC Barcelona 1 – AE Les Corts UBAE 6

Derrota de l’Infantil en un partit en què no va sortir res i en què l’AE Les Corts va ser superior en el marcador. Els blaugranes no van tenir gaire sort de cara a porteria i es van veure superats pel rival. Tot i així, mantenen la primera posició a la classificació.

Gimnàstic Tarragona 0 – FC Barcelona 10

L’Aleví del FC Barcelona va guanyar amb facilitat un partit a Tarragona. Víctor va inaugurar el marcador al minut quatre de partit. La primera part va ser d’un domini absolut dels blaugranes, que van marxar al vestidor amb un parcial de 0-7. A la represa, el FC Barcelona va seguir dominant el joc i va aconseguir marcar tres gols més que van deixar el marcador final amb un 0 a 10.