Els equips del futbol sala formatiu culer celebren els seus partits amb victòries

El filial es consolida en la cinquena posició, i la golejada del cap de setmana es va produir amb l’equip infantil

FC Barcelona 5 – CD Brihuega 2

Gran victòria l’aconseguida pels jugadors de l’Andreu Plaza davant d’un bon rival que es va avançar al marcador i que va començar dominant el matx. Al minut cinc del partit Pepe va sorprendre el Barça i va fer el gol visitant. Però en només quatre minuts Fran Conde va capgirar el marcador i va col·locar el 2-1 després dels primers 20 minuts.

A la represa el partit era molt igualat i cap equip va aconseguir cap de les oportunitats creades a les respectives àrees. Però al minut 30 Esteban va fer el 3-1 local que permetia als blaugranes jugar amb més tranquil·litat. El CD Brihuega va decidir jugar amb el porter-jugador per mirar d’escurçar la diferència al marcador, sense gaire èxit. Quan quedaven només tres minuts Adrián Ortego va fer el quart, i dos minuts més tard Ferran va fer el cinquè gol blaugrana. Ja a l’últim minut, i a la desesperada, el visitant Alvarito va tancar el marcador per deixar-lo en el 5-2 definitiu.

Estel Vallseca 0 – FC Barcelona 11

El juvenil blaugrana va visitar la pista de l’Estel Vallseca i els locals van començar amb una defensa molt tancada que dificultava els atacs blaugrana. Tot i això, el Barça, en una bona jugada col·lectiva, va obrir el marcador al minut 5. Després d’això, i amb una mica de paciència, els blaugranes van trobar la porteria amb més facilitat i van marxar als vestidors amb un 0-6 pràcticament definitiu.

La segona meitat va arrencar amb la mateixa tònica malgrat que els culers no podien materialitzar les oportunitats que anaven creant. Però un cop va entrar el setè gol les coses van ser molt més senzilles. Tot i que els locals van tenir oportunitats de marcar, la defensa culer va estar molt encertada i no va permetre encaixar cap gol. Al final el resultat de 0-11 va ser un clar reflex del que s'havia vist a la pista.

FC Barcelona 7 – Jesús Maria CE 2

Els blaugranes es mantenen en la primera posició després de la gran victòria aconseguida davant del Jesús Maria CE per 7-2. El Barça va practicar un joc vistós gràcies a la velocitat, i fruit d’això va ser el resultat en finalitzar la primera part amb un marcador clar de 4-0. A la segona part els visitants van jugar gran part del temps amb porter-jugador, la qual cosa els va donar més opcions d’atac. El resultat final va ser de 7 a 2, amb gols de Mario (autor d'un hat-trick per celebrar el seu aniversari), Xavi i Edu.

FC Barcelona 16 – CF Balaguer 2

El partit no va tenir història, tal com reflecteix el marcador. Els blaugranes s’enfrontaven al penúltim classificat i el resultat final hauria pogut ser més ampli si els locals haguessin materialitzat més ocasions clares de les que van tenir. A la mitja part el resultat ja era favorable als barcelonistes (9-0). A la represa el ritme de joc va baixar lleugerament i el CF Balaguer va fer dos gols per deixar el marcador final en 16-2.

FS Montcada 2 – FC Barcelona 4

Gran partit el jugat davant del FS Montcada que permet no perdre distància respecte del primer classificat, l’AE Les Corts UBAE, que visitarà la Ciutat Esportiva dissabte que ve. Ja al primer minut els blaugranes van fer el primer gol mercès a Adrià després d’una bona pressió. La primera part no va tenir cap dominador clar i tots dos equips van anar al vestidor amb un marcador favorable als blaugranes d'1-2. Tornant del descans, els culers van agafar el domini del joc i van aconseguir dos gols més que eixamplaven la diferència. Quan quedaven quatre minuts els locals van fer el seu segon gol però el marcador ja no va tornar a moure’s.