El Juvenil jugarà la final de la Copa Catalunya

A banda de jugar la Final a Quatre de la Copa d’Espanya, el Juvenil disputarà la final de la Copa Catalunya L’equip aporta cinc jugadors per a la selecció sub-18 espanyola

Juvenil: Sala 5 Martorell 2 – FC Barcelona 15

Els blaugranes van jugar les semis de la Copa Catalunya davant del Sala 5 Martorell per obtenir un lloc a la final de la competició. I ho van aconseguir d’una manera brillant després de derrotar el seu rival per un marcador de 2-15. La gran temporada de l’equip ha fet que la selecció espanyola sub-18 hagi convocat cinc jugadors culers.

L’inici del partit va ser abassegador. Els blaugranes van avançar-se al marcador al minut dos i poc després van fer el segon gol. Els locals van reduir distàncies després de marcar en un penal discutit a la pista a l’equador de la primera meitat, però abans de marxar als vestidors els jugadors dirigits per José Fernández van fer cinc gols més per deixar l’eliminatòria vista per a sentència.

La segona meitat va permetre al tècnic donar descans a jugadors amb més minuts i oportunitat als més joves, que ho van aprofitar molt bé i van demostrar un bon joc i que estan preparats per assumir la responsabilitat. Els blaugranes van tenir el control del matx en tot moment. Els gols van anar caient a la banda blaugrana fins a l’1-15. Un últim gol local va tancar el marcador.

Ara els blaugranes jugaran la final de la Copa de Catalunya el cap de setmana del 21 i el 22 de juny davant les Corts, mentre que abans, el del 14 i el 15 de juny, jugaran la Final a Quatre davant el Llevant.